Borderlands film: Nederlandse Marvel-acteur toegevoegd aan sterrencast

Films & Series Jelle van Es 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de Borderlands film. En daarbij zien we regelmatig grote namen voorbij komen van acteurs. De film krijgt nu zelfs een Nederlands tintje.

Want niemand minder dan Olivier Richters wordt toegevoegd aan de cast van de Borderlands film. De acteur wordt ook wel de Dutch Giant genoemd en begint in steeds meer films een rol te spelen. Zo mag de beste man zichzelf ook al een heuse Marvel-acteur noemen.

Olivier Richters in de Borderlands film

Want Olivier Richters speelt ook en interessante rol in de aankomende Marvel-film Black Widow. Die laat nog even op zich wachten, maar komt uiteraard wel eerder uit dan de Borderlands film. Op Instagram liet de beste man een paar dagen geleden al weten te vliegen naar Hongarije, waar de opnames van de film zijn. Daarbij ging hij op de foto met een stewardess van de KLM, die zo vriendelijk was om de reus alle ruimte te geven die beschikbaar was.

In de Borderlands film gaat Richters de rol spelen van Krom, die de leider is van de psycho bandits op de planeet Pandora. Deze groep moet het vooral van brute kracht hebben en staat er niet echt om bekend om met souplesse de aanval te kiezen. Wat dat betreft past hij met zijn enorme postuur uitstekend in de film.

Veel andere bekende acteurs

Of de Borderlands film een beetje de moeite waard gaat zijn, dat valt nog te bezien. De games van de reeks zijn vooral vanwege de gameplay sterk. Het verhaal, dat overigens wel zijn grappige momenten kent, is iets meer op de achtergrond. Toch is het een interessant project, vanwege de vele acteurs die aan de film meewerken. Eerder werd al bekendgemaakt dat namen als Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart en Jack Black een rol speelden in de film. En dat zijn toch niet de minsten.

Marvel cast Nederlandse acteur in Black Widow film

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen