Bose Soundlink Flex: 5 keiharde voordelen die je moet kennen

Audio Mark Hofman 13 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben jij opzoek naar een Bluetooth-speaker voor de zomer, heb je wat te besteden en wil je goede kwaliteit? Dan is de Bose SoundLink Flex waarschijnlijk iets voor jou.

Deze speaker van Bose beschikt over een prettig arsenaal een goede features, maar welke steken er met kop en schouders bovenuit? Ik zet ze voor je op een rij!

Bose SoundLink Flex: de Bluetooth-speaker voor jou?

De Bose SoundLink Flex heeft een aantal zeer grote voordelen, maar is het iets voor jou? Om je te helpen bij het vinden van een antwoord zet ik vijf dingen over de Bluetooth-speaker op een rij. Misschien helpt het je, misschien niet. Ik wilde het je in ieder geval niet onthouden.

#1 Stuiterbal zonder schade

De SoundLink Flex is van uitstekende bouwkwaliteit. De Bluetooth-speaker is stevig, voorzien van een rubberen afwerking en is bestendigd tegen water. Het is zeker niet aan te raden hem van vier hoog naar beneden te mieteren, maar mocht het mis gaan hoef je in principe minder stress te hebben. Deze jongen kan echt wel tegen een stootje.

Bose SoundLink Flex
Lekker voor buiten (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

#2 Bose SoundLink Flex: overal te gebruiken

Ja, de Bose SoundLink Flex is niet zo compact als de Mini. Toch is de speaker erg handig om met je mee te nemen. Maakt niet uit wat de bestemming is. Daarbij is hij rechtop, liggend en zelfs hangend te gebruiken. De Bluetooth-speaker is voorzien van een handige lus, waarmee je hem zelfs op kunt hangen indien dat nodig is.

#3 Geluidskwaliteit ligt hoog

De geluidskwaliteit van de SoundLink Flex heeft me weten te verbazen. Vooral op het gebied van de bas is de Bluetooth-speaker indrukwekkend. Bose heeft deze namelijk uitstekend gebalanceerd ten opzichten van de rest van het geluid. Iets dat de JBL Charge 5 minder heeft, bijvoorbeeld.

Bose SoundLink Flex
Lekker hangen (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

#4 Bose SoundLink Flex: beter dan je smartphone

De Bose SoundLink Flex is dankzij de ingebouwde microfoon te gebruiken als luidspreker voor je smartphone. Je kunt de Bluetooth-speaker dus gebruiken om te bellen en dat doet hij best wel goed. Tot een zekere afstand ben je goed te horen, al zal het geluid na een paar meter logischerwijs wel iets minder worden.

#5 Uitstekende prijs

De prijs van de Bose SoundLink Flex valt met alles mee. Voor €143 tik je de speaker op de kop, wat in mijn optiek een uitstekende prijs is voor deze kwaliteit. Sterker nog: het is gewoon een goede deal.

Bose SoundLink Flex
Staat uitstekend op je bureau (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen