Breaking Bad-ster scoort op Apple TV+ met beste sci-fi thriller in jaren

Films & Series Lucas van de Wetering 21 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe serie Constellation op Apple TV+ is een van de beste sci-fi thrillers in jaren. Een Breaking Bad-acteur heeft een bijzondere rol.

Constellation is de nieuwste aanwinst in de al flink gevulde sci-fi-categorie van Apple TV+. De serie heeft in de hoofdrol Alien-ster Noomi Rapace en Breaking Bad-ster Jonathan Banks.

Constellation schept hoge verwachtingen bij kijkers. Zo is de serie in vroege berichtgeving ook wel beschreven als een mix tussen Interstellar en Gravity, wat een gigantische claim is voor een nieuwe serie. Is Apple TV-serie Constellation dan echt zo goed?

Breaking Bad-ster op Apple TV+

Constellation volgt astronaut Jo, gespeeld door Rapace. Jo heeft in de ruimte een ongeluk gekregen en is nu onderweg terug naar de aarde. Maar tot haar schrik zijn er dingen veranderd in haar leven op aarde, belangrijke zaken.

Zo staat er bijvoorbeeld plotseling een piano in haar huis, terwijl ze nog nooit in haar leven piano heeft gespeeld. Maar belangrijker nog, de band met haar dochter is anders. Het is zo anders dat haar dochter het idee heeft dat Jo haar moeder helemaal niet is.

Constellation apple tv
(afbeelding: Apple)

Jonathan Banks, uit Breaking Bad, speelt in Constellationop Apple TV+ twee verschillende rollen; de tweelingbroers Henry en Bud. Henry is de NASA-leider die verantwoordelijk is voor ruimte-ongeluk van Jo, en Bud is een man gedreven door zijn eigen obsessies.

Woensdag Constellation-dag

Apple TV+ heeft laten weten dat Constellation niet alleen een verhaal is over een vrouw die gestrand is in de ruimte. De serie met de Breaking Bad-ster gaat ook dieper in op de duistere kant van het menselijk brein, gedachtes en geheimen van het onderbewustzijn.

De eerste drie afleveringen van Constellation zijn nu te zien op Apple TV+. Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering uit op de streamingsdienst. Het eerste seizoen van de serie heeft acht afleveringen die allemaal een uur duren.

Dus ben jij nou fan van sci-fi thrillers en actievolle ruimte-avonturen? Dan klinkt Constellation op Apple TV+ als een must-watch. Je zal net zoals bij Breaking Bad ook op het puntje van je stoel zitten.

Netflix geeft een van zijn beste films van 2023 gratis weg op YouTube

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen