Breath of the Wild 2-beelden: topgame voor de Nintendo Switch

Games Jelle van Es 15 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Toen de Nintendo Switch een paar jaar geleden werd gelanceerd, was het gelijk een feest met de release van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Het is nog altijd één van de beste games op het platform. En daar wordt met Breath of the Wild een vervolg aan gegeven.

Breath of the Wild 2 werd een paar jaar geleden al aangekondigd voor de Nintendo Switch. Destijds was het een beetje een teaser, waardoor we hoopten er nu iets meer van te zien te krijgen.

Breath of the Wild 2 op de Nintendo Switch

Helaas was de trailer voor Breath of the Wild 2 op de Nintendo Switch wat aan de korte kant. En kwam er ook het soort van vervelende nieuws dat de game niet dit jaar gaat verschijnen, terwijl we daar toch stiekem op hadden gehoopt. De game staat op dit moment gepland voor 2022. En daarbij is de kans groot dat hij pas aan het einde van het jaar komt. Anders had Nintendo de datum wel wat scherper gezet. Wat dat betreft moeten we dus echt nog een tijd wachten op de game.

Maar dat wachten lijkt het wel waard te zijn. Ondanks dat de trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 op de Nintendo Switch wat aan de korte kant was, zit er wel veel in. Zo kun je nog altijd gaan spelen met de verschillende krachten die Link heeft. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de lucht in te gaan en in de wolken avonturen beleven. Hoe dit precies gaat werken, dat laat Nintendo nog even in het midden.

In de lucht (Afbeelding: Nintendo)

Er komt genoeg aan

Hoewel het jammer is dat Breath of the Wild 2 op de Nintendo Switch dus pas in 2022 komt, zijn er genoeg andere games die dit jaar op het platform gaan verschijnen. Bezoek voor meer informatie daarover onze overzichtspagina.

Klassieke 2D-actie keert groots terug op de Nintendo Switch!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!