Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 2 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Bridgerton krijgt nieuwe gezichten in het tweede seizoen

In het tweede seizoen van Bridgerton zien we een aantal nieuwe gezichten. Drie daarvan zijn er nu al drie bekend. Een daarvan ken je wellicht.

Bridgerton kwam aan het eind van 2020 uit en bleek een ongekend succes voor Netflix. De serie stond binnen no-time bovenaan in de populariteitslijstjes. De titel scoort 89 procent op Rotten Tomatoes en laat zien dat kostuumdrama’s weer helemaal in zijn.

Nieuwe gezichten

Veel fans wachten dan ook op het tweede seizoen van Bridgerton, dat ongetwijfeld weer goed gaat scoren. Vandaag is er in ieder geval al wat nieuws te melden over de nieuwe reeks. Zo maakt Deadline bekend dat Charithra Chandran de rol op zich gaat nemen van Edwina. Zij speelt de zus van een andere nieuwkomer die al eerder bekend was: Simone Ashley. Ashley kennen we natuurlijk uit Seks education terwijl Chandran nog maar aan het begin van haar carrière staat.

Ook is er in het nieuwe seizoen een rol voor Rupert Young. Hij speelt Jack, het nieuwe lid van de Ton en heeft connecties met een van de meest notabele families. Zijn karakter is speciaal gecreëerd voor de serie en komt niet in de boeken voor die de basis zijn voor de show. Netflix zelf gaat nog niet in op de geruchten.

Bridgerton gaat verder

In Bridgerton volg je de gebeurtenissen rond de machtige Bridgerton-familie. We zien hoe de oudste dochter Daphne zich begeeft in de Londense huwelijksmarkt. Ze hoopt in haar ouders voetsporen te treden om haar ware liefde te vinden. Terwijl haar broer potentiële partners uitsluit, werpt het blad met schandalen haar pijlen op Daphne. Dan betreedt de rebelse hertog van Hastings het toneel en verandert alles.

In het eerste seizoen trok Bridgerton tijdens de eerste vier weken 82 miljoen kijkers over de gehele wereld. Daarmee was het een van de beste starts op Netflix ooit.

Het eerste seizoen is nu te zien op Netflix. Wanneer we het tweede kunnen verwachten is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!