Call of Duty Black Ops Cold War’s Outbreak-mode krijgt nieuwe map

Games Jelle van Es 23 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Het tweede seizoen van Call of Duty Black Ops Cold War is inmiddels in volle gang en heeft al heel wat nieuwe momenten met zich mee gebracht. Daarbij is de Zombies-modus met Outbreak getrakteerd op een grote modus.

De Outbreak-modus in Call of Duty Black Ops Cold War Zombies is een modus waarbij je in een grote map wordt gegooid en daar moet zien te overleven. En het ziet er naar uit dat deze binnenkort een nieuwe map er bij krijgt voor nog meer actie.

Nieuwe map voor Call of Duty Black Ops Cold War Zombies

Het nieuws van een nieuwe map in de Outbreak-modus van Call of Duty Black Ops Cold War Zombies komt van ontwikkelaar Treyarch zelf. Zij gooiden op Twitter een nieuw bericht, waarin werd gesteld dat de modus nog groter zou gaan worden. Dat betekent dat je er nog een extra map bij krijgt voor nog meer actie.

De Outbreak-modus van Call of Duty Black Ops Cold War maakt gebruik van de verschillende Fireteam-maps, waarbij je in rondes verschillende opdrachten voorgeschoteld krijgt en tegelijkertijd moet proberen te overleven. Na elke succesvolle missie heb je de keuze om door te gaan en daarbij bijvoorbeeld af te reizen naar een andere map of de ellende te ontsnappen. Op dit moment worden daarbij de Fireteam-maps Ruka, Alpine en Golova gebruikt. De enige map die nog ontbreekt is Sanatorium. En het is juist die map die we menen te herkennen in de bovenstaande teaser. Nu we halverwege het tweede seizoen komen, zou dat een goed moment zijn om die toe te voegen aan de modus, waardoor er weer net wat meer te doen is in de game.

Genoeg te doen

Niet dat we ons hoeven te vervelen in de game, want met de komst van het tweede seizoen is er echt heel veel bijgekomen. Dat geldt overigens ook voor Warzone, waar er van alles gaande is.

Zombies veroveren gebied in Call of Duty: Warzone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen