OnePlus 9 (Pro) ziet vandaag het daglicht: kijk hier live naar de onthulling

Het is dinsdag 23 maart en dat betekent dat OnePlus een gloednieuwe evenement op de planning heeft staan. Vanmiddag om 15:00 uur ziet de nieuwe OnePlus 9 serie het daglicht en krijgen we, zoals het bedrijf kort geleden onthulde, ook de eerste smartwatch te zien!

Veel mensen zullen benieuwd zijn naar de nieuwe toestellen, want OnePlus weet de laatste jaren steeds meer interesse te wekken van de consument. Daarom is het wel zo fijn om te weten dat de onthulling vandaag live op onze website te zien is!

OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro: kijk de onthulling live

Om 15:00 uur zal het spektakel van start gaan en introduceert OnePlus zijn nieuwe smartphones aan de wereld. In de afgelopen paar maanden zijn er al flink wat berichten naar buiten gekomen. Niet alleen vanuit anonieme bronnen, maar ook zeker van OnePlus zelf. Daarom zal de livestream misschien niet heel erg vol zitten met verrassingen op smartphone gebied. Al is het natuurlijk nog wel de vraag wat voor een bedrag we in Nederland moeten betalen voor de nieuwe smartphones.

Daarbij heeft OnePlus ook aangekondigd dat het bedrijf met zijn eerste smartwatch gaat komen. Wat die smartwatch precies te bieden heeft, welk besturingssysteem het hanteert en hoeveel deze accessoire gaat kosten is op dit moment nog niet bekend. Maar naast de OnePlus 9 serie mogen we vandaag ook de smartwatch verwachten tijdens het evenement. Wat dat betreft krijgen we voldoende antwoorden op al onze vragen!

Benieuwd naar de OnePlus 9 (Pro) onthulling? Check vanaf 15:00 uur de livestream via onderstaande embed:

Wat hebben de smartphones te bieden?

Lees je dit artikel nog voor de livestream van 15:00 uur en ben je benieuwd wat je vanmiddag allemaal kunt verwachten? Dan is het goed om te weten dat we de geruchten en berichtgevingen van de afgelopen maanden goed in de gaten hebben gehouden. We bewaren alle artikelen in een duidelijk overzicht voor je, zodat jij alvast door al het nieuws heen kunt scrollen en snel op de hoogte bent.

Meer weten? Check de toegewijde pagina via deze link!

Reageer op artikel:
OnePlus 9 (Pro) ziet vandaag het daglicht: kijk hier live naar de onthulling
Sluiten