Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 12 mrt 2021

Zombies veroveren gebied in Call of Duty: Warzone

Wanneer je een liefhebber bent van Call of Duty: Warzone, dan zul je wel gemerkt hebben dat er steeds meer zombies zijn te vinden op de populaire map. Het begon met een schip dat gestrand was, maar inmiddels hebben de zombies ook de gevangenis bereikt.

Dat heeft de ontwikkelaar van Call of Duty: Warzone op de officiële website laten weten. Daaruit blijkt dus dat de Zordaya Prison Complex een nieuwe plek is waar je kunt gaan jagen op zombies. Dat is gevaarlijk, maar levert ook voordelen op.

Meer zombies in Call of Duty: Warzone

Wanneer je in de buurt komt van een zombie hotspot, dan kun je daar een evenement activeren. Vervolgens moet je zo’n veertig verschillende zombies afknallen, terwijl andere spelers ook het vuur kunnen open op hen. En natuurlijk op jou. Wanneer het je lukt om in leven te blijven en de zombies af te knallen, dan krijg je een keycard. Deze kun je weer gebruiken om ergens binnen te komen en op die manier dikke loot te scoren. Maar dan ben je wel weer even verder. Naast de verwijzing op de website, hebben we ook de onderstaande tweet die laat zien waar de zombies in Call of Duty: Warzone zijn opgedoken.

You are recommended to exercise extreme caution: Reconnoitering within these newly confirmed anomalous zones may result in additional conflict, as speculative reports indicate secondary forces of unknown origin now residing both within the Prison Complex as well as the fully compromised Shipwreck points of interest. Hostile forces are described as withered, exhibiting a cadaverous appearance, and lacking in contrastive cognizant function. Should you encounter these anomalous hostiles, no quarter should be given. Subsequently, a fighting withdrawal, immediate exfil and subsequent fumigation is recommended.

Hoe nu verder?

De komst van de zombies naar deze nieuwe locatie voedt de geruchten dat de zombies uiteindelijk de hele map overnemen. Als gevolg daarvan zou het tweede seizoen van Call of Duty: Warzone eindigen met een enorme nuke op de map, waardoor we met een nieuwe locatie te maken krijgen.

Gamer sloopt Call of Duty Warzone met zijn eigen Nuke

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zombies veroveren gebied in Call of Duty: Warzone
Sluiten