Gamer sloopt Call of Duty Warzone met zijn eigen Nuke

Games Jelle van Es 10 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

De winnaar worden in Call of Duty Warzone is natuurlijk een klein feestje. Toch mis je soms de mogelijkheid die je in de multiplayer van verschillende games hebt: De game eindigen met een Nuke.

Maar die optie ontbreekt dus in Call of Duty Warzone. En dat is jammer voor de liefhebber van de grote explosie. Dat is waarschijnlijk hetgeen dat Youtuber MarleyThirteen ook vond. Dus besloot hij maar zijn eigen Nuke te maken.

Een eigen Nuke in Call of Duty Warzone

Om dit voor elkaar te krijgen had hij de hulp van zijn community ingeroepen. Met zijn groep fans ging hij aan de slag met zijn eigen Warzone Custom Game om daar zijn Nuke te maken. Of althans, de grootste explosie die er te maken is in Call of Duty Warzone. Het idee was om een lading aan voertuigen bij elkaar te zetten en die dan tegelijkertijd te bestoken met Cluster Strikes, om zodoende een enorme knal te veroorzaken.

Dat was echter makkelijker gezegd dan gedaan. Ten eerste heb je natuurlijk de uitdaging van de communicatie met een grote groep aan spelers. Als één iemand net een bepaalde opdracht niet hoort of op eigen houtje gaat bepalen om te beginnen met de explosies, dan is alle moeite voor niks geweest. En dan heb je nog de uitdaging van alle wagens bij elkaar te zetten. Door ze tegen elkaar aan te botsen, ontstaat er schade en ook dat kan de reeks aan explosies veroorzaken. Kortom, het is een flinke uitdaging. Maar wonder boven wonder is het het team gelukt.

Explosie festijn

En eerlijk is eerlijk, het zijn inderdaad de grootste explosies die we in Call of Duty Warzone hebben gezien. Maar om nou te zeggen dat het op hetzelfde niveau als Nuke zit, nee dat niet. Wel zorgden de explosies er voor dat de server er uitklapte en men dus niet heel erg lang van het digitale vuurwerk kon genieten.

Veel nieuwe elementen in Call of Duty Cold War en Warzone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen