Jelle van Es
Jelle van Es Games 10 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Profiteer van kortingen op Mario-games en LEGO-sets dankzij Mario Day

Het is vandaag 10 maart. En eigenlijk is dat een gewone dag. Nintendo denkt daar echter anders over. Het bedrijf riep een paar jaar geleden de dag uit tot Mario Day. En daardoor kun jij nu profiteren van kortingen.

In het Engels is 10 maart namelijk March 10. En afgekort is dat Mar 10. Mar10 = Mario. Snap je het nog? Hoe dan ook, er zijn verschillende games van het populaire personage nu met korting te koop, alsmede een paar toffe LEGO-sets. Het complete overzicht vind je hier, maar wij lichten voor het gemak ook wat deals uit

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

We beginnen dit overzicht met Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, wat het meest recente avontuur is van het bekende personage. Het is een game die oorspronkelijk op de Wii U verscheen, maar zeer de moeite waard is om voor een tweede keer te spelen. Of gewoon als nieuwkomer te ervaren. Bijkomend voordeel is dat je Bowser’s Fury een compleet stuk nieuwe content voorgeschoteld krijgt. Het is als totaalplaatje een dijk van een game, zoals je onze uitgebreide review kunt lezen.

Scoor de game nu met korting

Bowser’s Fury (Afbeelding: Nintendo)

Mario Kart 8 Deluxe

Ben je meer een liefhebber van het betere racewerk? Dan zit je bij Mario Kart 8 Deluxe aan het juiste adres. Het is de meest verkochte game op de Nintendo Switch, waardoor de kans groot is dat je hem al in huis hebt. Maar wellicht heb je wel meerdere Switches in je bezit. Door een extra exemplaar te kopen kun je dan in de handheld-modus lekker tegen elkaar spelen. En dat levert altijd veel plezier op, ook al is het pijnlijk waneer je op het allerlaatst een blauw schild op je kop krijgt.

Scoor de game nu met korting

mario kart 8 deluxe Valentijnsdag
Mario Kart 8 Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

Super Mario 3D All-Stars – Limited Edition

De derde game met de jubilaris in de aanbieding is Super Mario 3D All-Stars – Limited Edition. Het is een compilatiepakket van drie klassieke games uit het verleden. Op die manier kun je dus mooi in de geschiedenis duiken van de loodgieter. Daarbij moeten we wel zeggen dat niet elke game zo goed de tand des tijd heeft overleefd. Je zult er echter wel snel bij moeten zijn. De game wordt namelijk tot en met 31 maart uitgebracht. Daarna houdt de productie op en wordt hij dus zeldzamer. Met de extra korting is dit dus het moment om toe te slaan

Scoor de game nu met korting

Mario
Oogt wel wat oud (Afbeelding: Nintendo)

LEGO Startset

Ben je meer een liefhebber van LEGO? Dan is dit de set voor jou. Het is wel iets anders dan dat je gewend bent. Met deze set bouw je namelijk van LEGO verschillende levels, die je vervolgens kunt doorlopen. Onderweg verzamel je munten, spring je over obstakels heen en versla je vijanden. Zoals de naam doet vermoeden is dit de set waarmee je moet beginnen en van daaruit kun je diverse uitbreidingssets er bij halen. Het aanbod is groot en nu profiteer je dus van korting.

Scoor de set nu met korting

LEGO Super Mario
LEGO Super Mario (Afbeelding: LEGO)

Uitbreidingsset Eindbaasgevecht op Bowsers Kasteel

En tot slot pakke we gelijk één van de beste uitbreidingsets voor LEGO Super Mario er bij. Eindbaasgevecht op Bowsers Kasteel is één van de grotere pakketten, waar je normaal gesproken een klein fortuin voor neerlegt. Maar nu profiteer je dus van dikke kortingen. Neem het op tegen de eindbaas Bowser met deze uitbreidingsset. Gooi de Lava Bubble omver om Bowsers kasteel binnen te komen. Duw Dry Bones van het schuddende platform af. Houd Boo op afstand terwijl hij achter je aanzit bij de toren. Stamp op de flippers om Bowsers armen omhoog te brengen en de beloningen van het ?-blok en het Tijdblok te verzamelen. Schud daarna de brug heen en weer totdat Bowser valt om te winnen. Klinkt tof toch?

Scoor de set nu met korting

Mario Day
De LEGO Bowser set (Afbeelding: LEGO)

Sla lekker een balletje in Mario Golf: Super Rush op de Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!