Jelle van Es
Jelle van Es Games 18 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Sla lekker een balletje in Mario Golf: Super Rush op de Nintendo Switch

Tijdens de Nintendo Direct van afgelopen nacht werden er vele nieuwe games onthuld. Eén van de nieuwe titels is de game Mario Golf: Super Rush, waarbij je er lekker op los kunt gaan golfen.

Het is zeker niet voor het eerst dat Mario er op los gaat golfen. Maar de laatste keer was alweer zeven jaar geleden in Mario Golf: World Tour op de Nintendo 3DS. Wat dat betreft komt Mario Golf: Super Rush op het juiste moment uit.

Losgaan in Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush laat niet heel erg lang op zich wachten. Op 25 juni komt de game uit op de Nintendo Switch. In de game ga je met Mario en zijn verschillende vrienden aan de slag op de golfbaan. Volgens de maker wordt de game voorzien van verschillende multiplayer-modi. Dat kun je zowel samen op de bank doen als online. Zo heb je de modus Speedgolf, waarin alle spelers tegelijk beginnen om de bal zo snel mogelijk in de hole te krijgen. Verder is er een avontuurstand, waarin het Mii-personage van de speler het opneemt tegen personages uit het Paddenstoelenrijk en gaandeweg ervaringspunten worden verdiend om de vaardigheden van het personage te verbeteren. Bekijk hieronder de trailer.

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat een game in de Mario Golf-reeks uit is gekomen op de spelcomputer in plaats van de handheld van Nintendo. Wat dat betreft ziet dit nieuwe deel er natuurlijk een stuk beter uit dan de voorgaande games. Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van de actieknoppen, is het ook mogelijk om de Joy-Con er bij pakken en die via de motion-controls te gebruiken. Al met al zit er dus behoorlijk wat in de game en is het een game om naar uit te kijken.

Meer over de Nintendo Direct

Mario Golf: Super Rush is één van de games die tijdens de Nintendo Direct is aangekondigd. Wil je daar meer over lezen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!