Samsung voorziet oudere smartphones van Galaxy S21 features

Smartphones Mark Hofman 18 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Heb jij besloten om geen Samsung Galaxy S21 aan te schaffen en het te houden bij een ouder model? Dan hebben we goed nieuws voor je! Samsung brengt namelijk een aantal nieuwe functionaliteiten naar je smartphone!

Samsung heeft vandaag de One UI 3.1 update uitgerold voor een flink aantal smartphones. Het zorgt ervoor dat er een aantal interessante Galaxy S21 features, zoals verbeteringen in het camerasysteem, worden doorgevoerd. Je huidige smartphone is zojuist dus een tikkie beter geworden!

Samsung Galaxy S21 features voor je smartphone

De Samsung Galaxy S21 beschikt over een hoop nieuwe functionaliteiten. Een aantal van deze zijn nu dus ook op je eigen “oudere” smartphone te gebruiken. Het gaat in deze om een aantal camerafeatures en een aantal voordelen die One UI 3.1 met zich meebrengt.

Wat betreft het camerasysteem heb je nu beschikking tot de Single Take functionaliteit van de Samsung Galaxy S21. Hiermee is het mogelijk om video’s en foto’s tegelijkertijd in verschillende resoluties vast te leggen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe Object Eraser Tool welke te gebruiken is om bepaalde elementen uit een foto te verwijderen. Verder heeft Samsung ervoor gezorgd dat de autofocus beter werkt, je meer controle hebt over de auto-exposure en dat je de multi-mic recording optie kunt gebruiken. Die laatste zorgt ervoor dat je geluid niet alleen op je smartphone, maar ook via een Bluetooth-apparaat op kunt nemen.

Samsung Galaxy S21 review
Achterkantje (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

De One UI 3.1 update zorgt overigens voor meer voordelen die we ook bij de Samsung Galaxy S21 al zagen. De update brengt onder andere de Eye Comfort Shield modus naar je smartphone. Hiermee is het toestel in staat het blauw licht van het scherm te beperken. Erg handig voor de avonduren bijvoorbeeld!

Welke toestellen worden voorzien?

De Samsung Galaxy S21 functionaliteiten komen dus naar oudere smartphones. En jij wilt natuurlijk graag weten welke smartphones dat precies zijn.

De nieuwe One UI 3.1 update is vanaf vandaag beschikbaar voor de Galaxy S20 (Fan Edition) serie, Note 20 serie, Galaxy Z Fold 2 en de Galaxy Z Flip. Daarnaast verschijnt de update ook voor de Galaxy S10 serie, Note 10 serie, Galaxy Fold, Galaxy A71, Galaxy A51, A90, A80, A70 en A50.

Benieuwd naar wat wij van de nieuwe Galaxy S21 vonden? Check dan hier onze review!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen