Mark Hofman
Mark Hofman Tech 1 feb 2021
Leestijd: 4 minuten

Samsung Galaxy S21 gekocht? Deze officiële hoesjes beschermen je smartphone optimaal!

Het kopen van de nieuwe Samsung Galaxy S21, die sinds vrijdag eindelijk in de winkels ligt, is natuurlijk een flinke investering. Daarom doe jij er als consument waarschijnlijk goed aan om een hoesje om het toestel te doen. Maar welke moet je hebben?

In dit artikel zetten we vijf verschillende Samsung Galaxy S21 hoesjes voor je op een rij. Zo kan jij je gloednieuwe smartphone optimaal beschermen tegen deuken, krassen en barsten!

Samsung Galaxy S21: deze 5 hoesjes moet je hebben!

De Samsung Galaxy S21 is qua ontwerp een mooi toestel en dat wil je graag zo houden. Daarom is het kopen van een hoesje best een goed idee, al moet je natuurlijk wel weten welke je moet hebben. Samsung zelf helpt je daar een handje bij door een aantal hoesjes aan te bieden in de webshop. Uit dit aanbod hebben we vijf verschillende hoesjes uitgezocht.

We hebben ervoor gekozen om geen ranglijst te maken, maar simpelweg zoveel mogelijk mensen te bedienen. Smaken verschillen dus zorgen we dat er voor ieder wat wils is. Dit zijn naar ons idee vijf hoesjes die je nieuwe Samsung Galaxy S21 uitstekend kunnen beschermen. Hou er rekening mee dat we

#1 Smart Clear View Cover

De Smart Clear View Cover is, naar ons idee, het meest stijlvolle hoesje dat je kunt kopen voor je Samsung Galaxy S21. Het is mogelijk om het beeldscherm van je smartphone volledig te bedekken met het hoesje, zonder dat je de telefoon onbruikbaar wordt. Er zit een langwerpig venster in deze flip cover verwerkt waardoor je altijd het Always On Display kunt zien. Daarnaast is het mogelijk om op die manier je berichten te checken, muziek te pauzeren of een oproep te beantwoorden.

De Smart Clear View Cover kost €59,99 en is beschikbaar in de kleuren Black, Light Gray, Pink en Violet.

Samsung Galaxy S21 Hoesje
Zo aantrekkelijk dat je bijna View View zo fluiten… (Afbeelding: Samsung)

#2 Protective Standing Cover

Wil jij je Samsung Galaxy S21 goed beschermen en ook rechtop kunnen zetten? Dan is het misschien een goed idee om je Protective Standing Cover te nemen. Het hoesje is voorzien van twee verschillende kickstands, waardoor je de smartphone op 45 graden of 60 graden kunt ondersteunen. Samsung heeft het hoesjes voorzien van een inklapsysteem, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de kickstands het snel begeven.

De Protective Standing Cover kost €39,99 en is beschikbaar in Black en Silver.

Samsung Galaxy S21 Hoesje
Staan en beschermen, gauw! (Afbeelding: Samsung)

#3 Silicone / Leather Cover

Sommige mensen hebben geen behoefte aan hippe hoesjes met doorkijkvensters of kickstands, maar willen gewoon een simpel hoesjes om hun telefoon. Niet teveel geks, maar gewoon een hoesje dat de nieuwe Samsung Galaxy S21 goed kan beschermen. Gelukkig biedt Samsung deze ook aan en heb je zelfs de keuze of deze van siliconen of van leer gemaakt zijn.

De Silicone Cover kost je €29,99 en is beschikbaar in de kleuren Black, Light Gray, Pink en Violet.

De Leather Cover kost je €54,99 en is verkrijgbaar in de kleuren Black en Brown.

Samsung Galaxy S21 Hoesje
Leer je ook weer eens wat (Afbeelding: Samsung)

#4 Smart Led View Cover

Interesse in de Smart Clear Cover, maar voel je weinig voor een venster in je hoesje? Dan is het goed om te weten dat er ook de Smart Led View Cover is. Dit hoesje voor je Samsung Galaxy S21 is helemaal dicht, maar toont door middel van LED-verlichting alsnog een aantal meldingen. Dus wanneer je gebeld wordt zal je een telefoon-icoontje zien en via deze weg is ook je muziek te bedienen! Blijft er daarnaast nog ruimte over voor je pinpas ook!

De Smart Led View Cover kost €69,99 en is verkrijgbaar in de kleuren Violet, Light Gray, Pink en Black!

Samsung Galaxy S21 Hoesje
Slim, zo’n LED View Cover. (Afbeelding: Samsung)

#5 Clear Cover

Er zijn mensen die simpelweg gewoon een doorzichtig hoesje willen. Gewoon je smartphone beschermen, maar het mooie ontwerp niet verbergen. Zo simpel kan het zijn!

De Samsung Galaxy S21 Clear Cover tik je op de kop voor €19,99

Samsung Galaxy S21 Hoesje
Doorzichtig hoesje (Afbeelding: Samsung)

Moet je de Samsung Galaxy S21 kopen?

De Samsung Galaxy S21 is sinds afgelopen vrijdag te koop, maar moet je dat ook daadwerkelijk doen? Is dit nieuwe vlaggenschip zijn geld waard of kun jij je centen beter elders spenderen?

Ik heb het voor je uitgezocht en geef je het antwoord in deze review!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!