Makkelijk winnen in Call of Duty: Warzone dankzij onzichtbaarheid

Een win pakken in Call of Duty Warzone is niet voor iedereen weggelegd. Het kost je soms behoorlijk wat tijd en moeite om over te blijven in een hevige strijd.

‘Gelukkig’ is er nu een manier om het jezelf iets makkelijker te maken. Dankzij een glitch ben je namelijk onzichtbaar in de game. De vraag is natuurlijk wel hoeveel tijd het gaat kosten voordat deze glitch er uit wordt gehaald. Want het geeft je een groot voordeel in Call of Duty: Warzone.

Onzichtbaar in Call of Duty: Warzone

Het onzichtbaar zijn in Call of Duty: Warzone is gekoppeld aan een bepaald outfit. Het gaat om de zogenaamde Forest Spirit outfit voor de operator Grinch, die met zijn ghillie suit op zichzelf al iets moeilijker is te zien. Maar dankzij de glitch verdwijnt de speler met zo’n outfit helemaal uit beeld verdwijnt. En dan kun je als speler dus schieten op de tegenstander zonder dat hij of haar jou ziet. Dan is de overwinning makkelijk binnen. In de onderstaande video zie je hoe het in zijn werk gaat.

In eerste instantie lijkt er niks aan de hand te zijn en zie je de speler in Call of Duty: Warzone op de manier zoals je dat altijd doet. Maar wanneer je op een grotere afstand gaat, dan verdwijnt hij uit beeld. Het zou om een afstand van 34 meter gaan. Als je vervolgens inzoomt met je red dot sight, dan zie je hem nog wel, maar verdwijnt hij andermaal op een afstand van zo’n 55 meter. Tot slot kun je een speler met een 4x optic het langste zien, maar verdwijnt hij alsnog op een afstand van 125 meter. En dan kun je dus met je team met dit soort outfits vanaf een hoog gebouw er op hartelust op los snipen zonder dat iemand je ziet. Het is vals, maar aan de andere kant ook wel grappig om te proberen zolang de fout in de game zit.

Foutje, bedankt

Het is niet voor het eerst dat Call of Duty: Warzone te maken heeft met foutjes. Zo was er laatst al de zogenaamde infinite stim glitch, waardoor je jezelf oneindig kon genezen terwijl je je in de gaswolken bevindt. Die is er inmiddels wel uit gehaald.

Reageer op artikel:
Makkelijk winnen in Call of Duty: Warzone dankzij onzichtbaarheid
Sluiten