Jelle van Es
Jelle van Es Games 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Oude Call of Duty: Warzone glitch lijkt terug van weggeweest te zijn

In Call of Duty: Warzone een win pakken is behoorlijk pittig, daar je zo lang mogelijk moet overleven en tegelijkertijd tegenstanders moet uitschakelen. Dan helpt het natuurlijk niet wanneer je tegenstanders valsspelen en op die manier de overwinning weten te pakken.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat een oude glitch weer terug leek te zijn in Call of Duty: Warzone. Het gaat om de zogenaamde infinite stim glitch. Daarmee heb je de mogelijkheid om je zelf oneindig te genezen en op die manier de winst te pakken.

Call of Duty: Warzone kent weer wat valsspelers

Het is niet voor het eerst dat deze glitch opduikt in Call of Duty: Warzone. Hij was al eerder in de game te vinden, waardoor gamers er misbruik van konden maken. Maar toen werd het probleem opgelost, waardoor het eigenlijk wel gek is dat hij nu terug van weggeweest is. Met de glitch is het voor spelers mogelijk om oneindig gebruik te maken van het tactical voorwerp die je bij je draagt. Wanneer je dan gebruik maakt van een stim, dan kun je jezelf oneindig genezen. Daardoor is het mogelijk om in de gaswolk jezelf te verschuilen tot het moment dat alle ander spelers dood zijn en op die manier de winst naar je toe trekken. Op Reddit zijn er meerdere berichten van spelers die hier gebruik van maken. De onderstaande video toont goed aan hoe het werkt.

stim glitching in the gas 01/10/21 … love this game. from r/CODWarzone

Naast deze Call of Duty: Warzone stim glitch, was er onlangs ook weer sprake van een glitch die er voor zorgde dat spelers onzichtbaar konden zijn. Dat probleem werd overigens snel opgelost. De kans is groot dat dat nu ook wel weer gaat gebeuren, daar men in het verleden het probleem ook kon verhelpen.

Season 1 in volle gang

Momenteel is het eerste seizoen van Call of Duty: Warzone door middel van Black Ops: Cold War live en kent het een aantal interessante verbeteringen. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!