WANT 21: griezelen met Little Hope op de PS4 (en jij kunt ‘m winnen!)

Games Jeroen Kraak 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Het is inmiddels al de negende dag dat we iets mogen weggeven. Dit keer Little Hope voor de PlayStation 4.

Afgelopen jaar kwamen er veel mooie games uit op de PlayStation 4. Wat te denken van bijvoorbeeld Final Fantasy VII Remake, The Last of Us Part II en natuurlijk Assassin’s Creed Valhalla. Het zijn de grote titels die je natuurlijk kent, maar er is nog veel meer. Games van niet zulke grote studio’s die gewoon pareltjes zijn. Een van die titels is Little Hope.

Horror van Supermassive Games

Supermassive Games doet je misschien nog geen belletje rinkelen, maar het timmert flink aan de weg. Het heeft een vernieuwde aanpak in het maken van spellen en wil verhalen op een manier vertellen zoals je ze normaal alleen in de bioscoop ziet. De plotten van hun games moet dan ook goed in elkaar zitten. Dat is ook met Little Hope zeker het geval!

Supermassive Games werkt aan de zogenaamde Dark Pictures Anthology. Een trilogie horrorgames, waar niet alleen de schrik centraal staat, maar ook het verhaal. Eerder konden we al genieten van Man of Medan en nu is inmiddels het tweede deel uit: Little Hope.

Dit is Little Hope

Hoewel Little Hope dus deel uitmaakt van de trilogie is het ook gewoon los te spelen. Het gaat over vier studenten die samen met hun professor in een verlaten stadje vast te komen zitten. Terwijl ze een weg zoeken om te ontsnappen, worden ze achtervolgt door visioenen uit het verleden. Om te overleven, moeten ze het angstaanjagende mysterie over deze stad zien te ontrafelen.

Hoe je speelt en wat voor een keuzes je maakt in het verhaal hebben verschillende gevolgen voor het verhaal. Zo zijn er ook aparte eindes en heb je invloed op wie dit avontuur overleeft en wie niet. Bovendien is het mogelijk om dit spel in co-op te spelen waardoor je samen met je vrienden kunt griezelen.

Hoe kan jij hem winnen?

Nu je een beetje weet wat Little Hope te bieden heeft wil je natuurlijk weten hoe je de koptelefoon kunt winnen. Het is eigenlijk best simpel:

  • Volg WANTNL op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij de telefoon zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15uur kans op één van de twee exemplaren Little Hope voor de PlayStation 4, maar morgen om 09:00 uur verschijnt er weer een nieuwe winactie! Tot 15 januari maak je dus iedere dag kans op een prijs!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen