Probeer Zombie-modus Call of Duty: Black Ops Cold War gratis

Games Jelle van Es 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty: Black Ops Cold War is een game die veel te bieden heeft. De game heeft een boeiend avontuur voor wanneer je alleen wilt knallen, een uitgebreide multiplayermodus en een modus waarbij je kunt knallen op Zombies.

Mocht je Call of Duty: Black Ops Cold War nog niet in huis hebben gehaald en ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe de Zombie-modus is met vrienden, dan hebben we goed nieuws: je kunt hem nu gratis uit proberen.

Zombie-modus in Call of Duty: Black Ops Cold War is gratis

De Zombie-modus in Call of Duty: Black Ops Cold War is een week gratis te spelen. In die periode kun je de volledige Zombie-ervaring spelen. Vanaf 14 januari moet het mogelijk zijn om een stand-alone ervaring vanaf de store te downloaden. Op de pc moet je daarbij bij Battle.net zijn. Voor de andere platformen kun je de game downloaden vanuit de desbetreffende store. Vervolgens is het mogelijk om de modus een week lang gratis uit te proberen. Mocht je dan na 21 januari door willen gaan, dan moet je wel de volledige game gaan kopen. Wel heb je het voordeel dat je de voortgang die je boekt mee kunt nemen naar de volledige game.

Tijdens de test-periode van de Zombie-modus in Call of Duty: Black Ops Cold War kun je de verschillende maps ervaren. Dat betekent dus dat je los kunt gaan met Die Maschine, de originele Zombies-map uit World at War. Daarna kun je aan de slag gaan met de modus Cranked. Daarbij moet je de zombies binnen een bepaalde tijd verslaan, omdat ze anders ontploffen, met alle gevolgen vandien.

Exclusief extraatje voor PlayStation-bezitters

Mocht je de Zombie-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War op de PlayStation 4 of PlayStation 5 gaan spelen, dan krijg je nog de Onslaught-modus als extraatje. Het is een modus voor twee spelers, waarbij je in gebieden alle vijanden moet verslaan voordat je verder kan. Ideaal dus om samen met een vriend of vriendin te beleven. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen