Call of Duty: Modern Warfare de winnaar van de WANT Gaming Awards

Games Jelle van Es 2 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

De afgelopen weken hebben we teruggekeken naar het jaar 2019 op het gebied van games. Dat deden we uiteraard met de WANT Gaming Awards en de grote winnaar is inmiddels bekend. Call of Duty: Modern Warfare is volgens jullie dé game van 2019.

Eigenlijk wil ik altijd in het nieuwe jaar vooruitkijken en niet meer achterom gluren naar wat het jaar ervoor ons gebracht heeft. Zodoende was ik van plan om de uitslag van de WANT Gaming Awards eind december al te brengen, maar ik was een weekje vrij. Een weekje dat ik heb gebruikt om zoveel mogelijk te gamen, Netflix te kijken en leuke dingen te doen met de familie. Vandaar dat de uitslag dit keer in het nieuwe jaar verschijnt.

Call of Duty: Modern Warfare de winnaar van de WANT Gaming Awards

We hebben vele inzendingen gekregen van lezers waarin zij aangaven wat de drie favoriete games van het jaar waren. Eerlijk is eerlijk, Call of Duty: Modern Warfare werd meestal niet als de nummer één game genoteerd, maar omdat hij simpelweg het vaakst werd genoemd, wist de game de meeste punten in de wacht te slepen en op die manier dus de winnaar te worden van deze verkiezing. En daar kunnen we ons ook wel in vinden. Call of Duty: Modern Warfare heeft zeker zijn irritatie-momenten met campers in de multiplayermodus, maar tegelijkertijd hebben we er ook enorm veel lol mee en spelen we met de redactie de game regelmatig samen online.

Call of Duty: Modern Warfare
Peter heeft gisteren een weddenschap verloren, daarom moet hij met het kleine pistool vandaag. (Bron: Activision)

Modern Warfare werd gevolgd door Pokémon Sword en Shield en Death Stranding. Die laatste game was een duidelijke hate it or love it game. De game werd bijna alleen maar als de nummer één in de top drietjes gezet wanneer hij werd genoemd en wist op die manier ook veel punten te pakken. Andere games die goed scoorden in de lijst zijn FIFA 20, Sekiro: Shadows Die Twice en Borderlands 3.

Dame is aan het huilen omdat Death Stranding niet gewonnen heeft. (Bron: PlayStation

Uiteraard hebben we ook veel prijzen beschikbaar. Deze worden zo spoedig mogelijk verstuurd en de winnaars hebben daar inmiddels bericht van gekregen, dus check zeker even je inbox. Wij kijken uit naar een mooi nieuw gamejaar en komen zodoende deze maand met onze jaarlijkse vooruitblikken in de vorm van topgames van 2020.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen