Call of Duty Vanguard: de beste multiplayer-wapens

Games Jelle van Es 14 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Call of Duty Vanguard is vorige week uitgekomen en de kans is groot dat je er al wat tijd in hebt gestoken. En waarschijnlijk heb je ook al wat kills gemaakt. Maar soms denk je dat tegenstanders in het voordeel zijn en gebruik maken van wapens die sterker zijn. En eerlijk is eerlijk, niet elk wapen werkt even goed. Dus daarom kun je het beste je tijd steken in de wapens die over het algemeen beschouwd worden als de beste. Wij zetten de fijnste wapens op een rij.

Call of Duty Vanguard: de beste multiplayer-wapens

De MP40

Over het algemeen wordt de MP40 gezien als het beste wapen in Call of Duty Vanguard. En ja, hij is erg handig. Het is een SMG die erg snel schiet en waarbij de recoil behoorlijk goed te beheersen is. Op die manier jaag je snel wat kogels in de lichamen van de vijand. Ook kun je er snel mee rennen en op die manier de vijand verrassen. Het enige nadeel is dat de magazijnen standaard wat aan de kleine kant zijn, waardoor je snel moet herladen. Gelukkig kun je dit later met attachments en Perks aanpassen. Overkill met een Assault Rifle is een handige tip, zodat je makkelijk kunt wisselen als je even niet de tijd hebt om te herladen.

Call of Duty Vanguard
De MP40 (Afbeelding: Activision)

De BAR

Ben je niet echt een speler die graag van dichtbij op je vijanden vuurt, dan is de BAR een aanrader. Althans, als je wat attachments weet vrij te spelen. In de basis is het een wapen dat zeer krachtig is, maar wel wat langzaam schiet en qua magazijn ook wat beperkt is. Wanneer je hem in levels verhoogd, dan krijg je attachments die dat oplossen en is het echt een fijn wapen om mee los te gaan.

Call of Duty Vanguard
De BAR (Afbeelding: Activision)

De STG 44

Net als de BAR is de STG 44 ook een Assault Rifle. Het kan gezien worden als een allrounder, maar dan wel één die echt fijn werkt. Hij knalt lekker, zijn magazijn is redelijk groot en hij doet veel damage. Het enige nadeel is te vinden in zijn recoil. Die is best wel heftig. Maar het wapen heeft dan wel weer als voordeel dat hij veel attachments kent waarmee je dit een beetje kunt terugschroeven.

De STG 44 (Afbeelding: Activision)

De KAR98K

Uiteraard kun je in Call of Duty Vanguard aan de slag met snipers. Op dat gebied is de KAR98K een zeer fijn wapen. Als je er iemand mee raakt, dan is de kans zeer groot dat je gelijk een kill maakt. Daarnaast kun je snel inzoomen om op die manier gelijk een goed schot af te leveren. En daarnaast heb je ook op dit gebied diverse attachments, waarmee je het geheel nog makkelijker maakt. Een wapen om echt mee los te gaan.

De KAR98K (Afbeelding: Activision)

De DP27 LMG

Ben je iemand die niet zo goed is om gelijk met één schot raak te schieten dan is een LMG een goede keuze. De DP27 is daarbij een fijn wapen. Het grote voordeel van dit wapen is dat hij snel schiet en de recoil erg meevalt. Daardoor kun je in een vuurgevecht redelijk goed schieten en een hoop kogels achter elkaar te knallen. Het enige nadeel is dat het herladen van je wapen erg lang duurt. Wat dat betreft doe je er verstandig aan om een zo’n groot mogelijk magazijn mee te nemen in de strijd en daarmee los te gaan.

De DP27 (Afbeelding: Activision)

Heb je Call of Duty Vanguard nog niet? Dan kun je hem hier scoren. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina,

Call of Duty: Vanguard maakt melee veel te effectief

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen