Call of Duty: Vanguard lek onthult hoeveel maps er in zitten

Games Jelle van Es 20 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is blijkbaar Call of Duty: Vanguard-maandag. Eerder vandaag hadden we het nieuws over de cheaters in de beta van de game. En met die beta is er ook iets meer duidelijk geworden over de uiteindelijke release van de game.

Want op één of andere manier lukt het slimme gasten altijd om veel informatie uit een beta te trekken. En dit geval is er een interessante Reddit-post, die stelt dat er via datamining veel informatie is gekomen over de maps die je straks in de Call of Duty: Vanguard-multiplayer kan beleven.

Call of Duty: Vanguard kent veel maps

Het mooie aan deze informatie van Call of Duty: Vanguard is dat het voor een deel al bevestigt wat eerder werd gemeld: de game zit vol met maps. En die krijg je gelijk aan het begin. Dat is een behoorlijk verschil ten op zichte van het laatste deel. Daar krijg je bij de lancering iets van 10 maps. Gelukkig kwam het daarna redelijk goed en werd je per seizoen getrakteerd op nieuwe maps, maar aan het begin was het karig. In het geval van Vanguard begin je met iets van 20 verschillende maps voor de multiplayer. En dan heb je ook nog een paar maps voor Champions Hill en de Zombie modus. Dit zijn de maps voor de multiplayer:

Call of Duty Vanguard
Call of Duty Vanguard (Afbeelding: Activision)

Op die manier moet je strak dus genoeg te doen hebben in de multiplayer van Vanguard. En dat is nog niet alles wat er gelekt zou zijn van de game.

Meer killstreaks

Zo kun je straks in Call of Duty: Vanguard nog aan de slag met een paar extra killstreaks, zo blijkt uit de data. Zo heb je nog Air Superiority en Local Informants. Die eerste voert een bombardement uit op de map en met de laatste zie je tijdelijk alle vijanden op de map. De game zelf komt op 5 november uit.

Call of Duty: Vanguard’s beta al geplaagd door cheaters

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen