Call of Duty: Vanguard spelen? Vanaf dit moment is het mogelijk!

Games Jelle van Es 23 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Afgelopen week werd Call of Duty: Vanguard onthuld. Zo weten we nu dat de game bijvoorbeeld op 5 november van dit jaar uitkomt. Dat is de volledige game. Het is echter ook mogelijk om de game voorafgaand aan de release te spelen.

Want Call of Duty: Vanguard krijgt voorafgaand van de release een aantal momenten waarop je de game kunt testen via Alpha’s en Beta’s. En dit weekend kun je al voor het eerst aan de slag gaan met de game.

Call of Duty: Vanguard kun je dit weekend al spelen

Dit weekend is de eerste Alpha voor Call of Duty: Vanguard gepland. En het mooie van dat is dat iedereen het kan spelen. Het enige dat je nodig hebt is een PlayStation 4 of PlayStation 5. PlayStation Plus is daarbij niet nodig om het te spelen. Daarmee kun je tussen 27 en 29 augustus losgaan met de eerste multiplayer-modus. Daarbij is er wel maar één modus beschikbaar: Champion Hill. Je hebt daarbij de mogelijkheid om vier verschillende maps te proberen, waarbij je de mogelijkheid hebt om de omgevingen te slopen, waardoor je campers op een mooie manier kunt verrassen.

Champion Hill in Call of Duty: Vanguard wordt gezien als een soort opvolger van Gunfight. Het is een modus die je speelt in een twee tegen twee of een drie tegen drie modus. Het is daarbij zaak om de tegenstander neer te knallen. Je begint allemaal met dezelfde loadout. Vanaf dat punt is het mogelijk om geld te verdienen door tegenstanders te killen en drops te verzamelen. Daarmee kun je dan nieuwe wapens, equipment, perks en killstreaks kopen tijdens de Buy Rounds. Een beetje zoals Counter-Strike klinkt dat.

Eén grote arena

Ook al is er sprake van vier maps in Champion Hil in Call of Duty: Vanguard, is het tegelijkertijd één grote arena. Deze bestaat uit de vier maps en de Buy Station. Mocht je tijdens de strijd worden uitgeschakeld, dan kun je als spectator vanuit de Buy Station de strijd aanschouwen.

Mocht je meer willen van Vanguard en de normale modi gaan spelen, dan moet je nog even wachten. In september is het de bedoeling dat de beta gaat draaien. Daar krijgen we waarschijnlijk en voorproefje op de gewone multiplayermodus. En dan op 5 november komt de game definitief uit.

Alles dat je moet weten over Call of Duty: Vanguard

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen