Marvel heeft heel slecht nieuws voor fans van The Avengers

Films & Series Mark Hofman 23 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Marvel-fans worden de laatste maanden op hun wenken bediend, al valt er op het gebied van The Avengers nog niet zoveel te beleven. Iets dat volgens Marvel Studios president Kevin Feige voorlopig ook zo zal blijven. Wie zin had in een nieuwe teamup aan superhelden moet voorlopig dus nog even geduld hebben.

Dat is het bericht dat Kevin Feige had aan fans tijdens een interview met Collider. Al brengt dit slechte nieuws ook goed nieuws met zich mee. Snap je het niet meer? Dat is volledig te begrijpen. Ik leg de situatie in dit artikel aan je uit.

Kevin Feige heeft slecht nieuws over The Avengers

We kunnen zeggen wat we willen, maar Marvel-fans worden de laatste tijd op hun wenken bediend. Streamingdienst Disney+ is wat dat betreft echt het walhalla. Naast de komst van Black Widow en Loki, ging de serie What If…? twee weken geleden ook eindelijk van start. Tel daar de komst van de film Shang Chi and the Legend of the Ten Rings bij op en je weet dat je gebakken zit. Al is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn.

“Ik denk dat het goed is dat er wat tijd zit tussen Avengers: Endgame en het begin van een gloednieuwe saga, waar we overigens al mee bezig zijn.”

Kevin Feige, de president van Marvel Studios, heeft dus niet zo’n leuk nieuws voor mensen die gek zijn van The Avengers. Hij laat in het zijn interview met Collider weten dat het echt nog wel even duurt voor er een nieuwe film aankomt. Dat heeft niet zozeer te maken met het feit dat er geen verhaal te vertellen is, maar meer met het feit dat er genoeg tijd tussen Endgame en een nieuwe film moet liggen. Gezien het einde van Endgame, die in 2019 verscheen, is dat ook wel goed te verklaren.

Er is ook goed nieuws

Het feit dat het voorlopig nog even duurt voor Marvel met een nieuwe Avengers komt is overigens ook goed nieuws. Dat klinkt in eerste instantie misschien een beetje vreemd, maar het is toch echt zo. Marvel kiest er namelijk voor om nog even te wachten met de release, maar dat wil niet zeggen dat er niet gewerkt wordt aan een dergelijke film. Sterker nog: Kevin Feige heeft laten weten dat de voorbereidingen al in volle gang zijn.

Dit is de slechtste Marvel-film ooit: maak kennis met Howard the Duck

De Marvel Studios president laat alleen wel weten dat tijd, net als bij Phase 1 van de MCU, een belangrijke factor speelt. Logisch, want Phase 4 is pas net onderweg en dankzij de corona pandemie ziet deze lancering er heel anders uit dan in eerste instantie was bedacht. Het enige wat we nu kunnen doen is genieten van de content die we krijgen en geduldig afwachten voor er weer een Avengers-achtige film in de bioscopen verschijnt. En man, wat hebben we daar zin in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen