Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 23 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Videoland: deze films en series zie je in september

Het is alweer bijna september, dus hoog tijd om jou te vertellen wat je op Videoland kunt zien. Dit kun je allemaal verwachten.

Videoland is nog steeds de tweede streamingdienst van ons land naar Netflix. Om te blijven concurreren met de andere grote diensten komt het met flink wat nieuws. Wij zetten het voor jou op een rijtje.

Four Weddings and a Funeral – 1 september

Four Weddings and a Funeral is natuurlijk een van de klassieke romcoms. Charles en zijn vrienden lijken ongelukkig in de liefde. Op een bruilogt komt hij de mooie Carrie tegen en hun paden blijven kruizen. In de film die nu op Videoland staat zie je onder andere Hugh Grant, Andie MacDowell en Rowan Atkinson.

Bosvechters: Utrecht Hooligans Forever – 3 september

Vorige maand zagen we al de documentaire over FC Utrecht op televisie. Dit keer is het tijd voor de hooligans. Videoland duikt de wereld van de bosgevechten in. We zien onder andere de gevechten, trainingen en gesprekken met deskundigen. Wat zijn de regels en hoe komen ze tot stand?

The Founder – 4 september

We zijn inmiddels zo gewend in McDonalds,maar hoe is de fastfoodketen ontstaan? In The Founder zien we hoe een mislukte deur-aan-deurverkopen van milkshakemachines de broers Mac en Dick McDonald ontmoet. Ze verzinnen een razendsnel productieproces en zo ontstaat McDonald’s.

Rudi: Achtervolgd door 9/11 – 6 september

Rudi Dekkers werd wereldnieuws toen het bleek dat twee van de vliegtuigkapers van 9/11 bij hem vliegles hadden gevolgd. Daardoor krijgt zijn leven een enorme wending. Hij raakt zijn vliegscholen kwijt, zijn gezin verlaat hem en als hij zijn leven weer op de rit lijkt te hebben, wordt hij door een undercoveractie ggepakt met een koffer vol cocaïne en heroïne. Deze driedelige miniserie op Videoland laat zien hoe het nu met hem gaat.

Criminal Minds S1 t/m S15 – 6 september

Ben je Criminal Minds-fan? Dan kun je jou geluk op bij Videoland. 15 seizoenen zullen te zien zijn op Videoland. In de serie zien we een team FBI-profilers die de zwaarste criminelen analyseren.

Forca Koeman 2 – 10 september

De Videoland-documentaire over Ronald Koeman is terug voor een tweede deel op Videoland. Er is natuurlijk een hoop gebeurd in het leven van de trainer. De kijker ziet de ontknoping van het seizoen van FC Barcelona vanuit het perspectief van de familie Koeman. De beker wordt onverwachts gewonnen, maar bij de strijd om de titel gaat het mis. Ook lijkt de voetbalclub als een kaartenhuis in elkaar te storten en is de toekomst voor de trainer onduidelijk.

The Good Fight (seizoen 5) – 11 september

Diana Lockhart is in een zwart gat terechtgekomen en verkeert in zwaar weer. Ook heeft ze haar baan verloren en probeert ze haar reputatie te herstellen. Ze sluit zich daarom aan bij een prominent advocatenkantoor in Chicago. De eerste vier seizoenen zijn al op Videoland te zien.

Celebrity Matchmakers – 16 september

We zien een aantal bekende Nederlanders die op Videoland Cupido spelen. Ze zullen hun social media inzetten om de vrijgezelle hoofdpersonen te helpen aan de ware liefde. Gaat het hun lukken? Deze serie zal wekelijks te zien zijn op de streamingdienst.

Take me Out – 28 september

De legendarische datingshow Take Me Out is terug. Dit seizoen is echter wel wat anders. De moeders van de vrijgezelle dames keuren wie de ideale match is voor hun dochter. De shows is wekelijks te zien op Videoland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!