Videoland blaast iconisch datingprogramma nieuw leven in

Films & Series Jeroen Kraak 22 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is in coronatijd lastig om de liefde van je leven tegen te komen. Videoland gaat je helpen en komt terug met Take Me Out.

Datingprogramma’s zijn de laatste tijd een ongekend succes. Lang Leve de Liefde en First Dates worden dan ook behoorlijk goed gekeken. Om de concurrentie vol aan te gaan komt Videoland terug met een oude bekende die behoorlijk populair was.

Videoland: deze nieuwe films en series zie je in juli

Take Me Out komt terug

We hebben het natuurlijk over Take Me Out. In de show staan dertig vrijgezelle dames op een rij en wachten af welke man er via de lift naar beneden komt. Als ze niet met diegene willen daten drukken ze op de knop. Uit diegenen die na een aantal rondes overblijven mag de man dan kiezen.

De datingshow was de doorbraak van Britt Dekker. Zij was een van de kandidates die meedeed aan het programma. Door haar bijzondere karakter viel ze meteen op en mocht ze uiteindelijk meedoen aan verschillende andere realityprogramma’s. Nu is de blondine niet meer weg te denken van het scherm. Videoland komt nu met een nieuwe versie.

Iets anders dan de vorige versie

Videoland geeft nog niet veel details over het nieuwe seizoen van het programma prijs. Wel gaat het er iets anders uitzien. Nieuw aan dit seizoen is dat ook de moeders van de deelneemsters een rol krijgen. Zij mogen in diverse rondes de single heren keuren en bepalen of zij de perfecte match zijn voor hun dochters.

Het is nog onbekend wie de nieuwe versie van Take Me Out gaat presenteren. De vorige versie werd natuurlijk goed neergezet door Eddy Zoëy. Hoewel hij nog steeds onder contract staat bij RTL, lijkt het er niet op dat hij het nog een keer gaat doen. Het programma komt dit najaar op Videoland.

Videoland zoekt kandidaten

Videoland is op dit moment op zoek naar kandidaten. Als eerste zijn er moeder-dochter duo’s nodig die mee willen doen. Natuurlijk is er ook plaats voor single mannen die het aandurven om zich te laten keuren. Kandidaten moeten wel tussen de 18 en 35 jaar oud zijn. Jezelf aanmelden voor de show kan via deze link.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen