Call of Duty: Warzone krijgt een metro-systeem

Games Jelle van Es 28 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Aankomende dinsdag kun je aan de slag met het zesde seizoen van Call of Duty: Warzone. Daarvan weten we al dat we daarbij aan de slag kunnen gaan met twee nieuwe operators. Maar dat is niet de enige grote verandering in de game.

Call of Duty: Warzone kreeg met het vijfde seizoen al een trein waarmee je aan de slag kon gaan. Maar in het nieuwe seizoen krijgen we naast een trein ook een metrostation.

Naar halte Spaklerweg in Call of Duty: Warzone

In de trailer van Call of Duty: Warzone Season 6 kregen we al een hint van het nieuwe metrosysteem. Daarin zagen we de twee nieuwe operators van de game. Farah en Nikolai, rondlopen door een metrostation. En vervolgens waren er geruchten die daar verder op in gingen. En nu is de kogel door de kerk. Met het nieuwe seizoen kun je de metro pakken om van A naar B te gaan. Dit maakte de ontwikkelaar bekend op Twitter, zoals je hieronder kunt lezen.

Het metrosysteem van Call of Duty: Warzone Season 6 krijgt zeven verschillende stations en daar kun je dan tussen gaan reizen. Daarmee is het mogelijk om de gehele map af te reizen en op die manier je verplaatsen. Wanneer er meerdere spelers plaatsnemen in de metro en dan willen gaan reizen, dan kan dat alleen wanneer er niet geschoten wordt. Dus hij rijdt alleen in vredestijd. Verder is het goed om te weten dat de trein rijdt binnen de cirkel, waardoor je er niet meer in de problemen komt.

Kijken hoe het gaat

We zijn benieuwd hoe de verandering gaat aanpakken. Op dinsdag 29 september verschijnt het nieuwe seizoen en kun je zelf gaan kijken of dit een fijne toevoeging is aan de game. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen