Jelle van Es
Jelle van Es Games 1 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty Warzone: dit is wanneer je de nieuw map krijgt

Het is november en dat betekent dat je deze week alweer aan de slag kunt gaan met Call of Duty: Vanguard. Met de komst van de nieuwe game, krijg je ook een grote update voor Call of Duty Warzone.

Waar Vanguard op 5 november verschijnt, daar moet je voor de grote Call of Duty Warzone update nog even wachten. De grote update staat gepland voor 2 december. Dat liet de ontwikkelaar op hun eigen blog weten.

Call of Duty Warzone update komt er aan

Mocht je in het bezit zijn van Vanguard, dan kun je al vanaf 1 december aan de slag gaan met de nieuwe content van Call of Duty Warzone. De andere spelers moeten een dag langer wachten. De belangrijkste verandering zit hem in de komst van een grote nieuwe map onder het kopje Pacific. De map zelf heet Caldera en zou volgens de maker maar liefst 200 points of interest hebben. Op die manier kun je dus veel gaan ontdekken in de game. Het meest opvallend is misschien wel de grote vulkaan midden in de map. Daar wil je niet in landen. Het strand lijkt ons wat dat betreft een stuk beter

Call of Duty: Warzone
Het strand (Afbeelding: Activision)

Naast dat je te maken krijgt met een andere omgeving, is ook de setting heel anders. De nieuwe map geeft je in Call of Duty Warzone de mogelijkheid om bijvoorbeeld met klassieke vliegtuigen los te gaan. Dat moet weer een nieuw gevoel geven. Gelukkig heb je op de map ook heel wat opties om die vliegtuigen uit de lucht te knallen, dus ben je zeker niet kansloos.

Call of Duty Warzone
De nieuwe roadmap (Afbeelding: Activision)

Handig voor nieuwkomers

Daarnaast is het goed om te weten dat je straks met Vanguard Royale en Vanguard Plunder aan de slag kunt gaan in Call of Duty Warzone. Deze nieuwe modi lijken perfect te zijn voor nieuwkomers, aangezien je alleen loadouts uit de nieuwe game kunt gebruiken. Op die manier is de balans iets eerlijker. Wil je meer lezen over Vanguard? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Call of Duty: Vanguard maakt einde aan grootste irritatie vorige games

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!