Call of Duty: Warzone krijgt compleet nieuwe map (en zo ziet hij eruit)

Games Jelle van Es 8 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

We bevinden ons in het huidige vijfde seizoen van Call of Duty: Warzone. Die eindigt waarschijnlijk begin november wanneer je aan de slag kunt gaan met Call of Duty: Vanguard. En met de komst van de nieuwe game, krijg je ook nieuwe content.

In het geval van Call of Duty: Warzone kun je rekenen op een compleet nieuwe map, die zich afspeelt in de Pacific. Of dat ook de naam gaat worden van de map, dat is nog even afwachten. Wel lijkt het er op dat hij komt te staan naast de populaire Verdansk en dat je daar gewoon in kan blijven strijden.

De nieuwe Call of Duty: Warzone map

Pacific is een map die zich afspeelt in de setting van de Tweede Wereldoorlog. Dat is ook logisch, want Vanguard speelt zich in die periode op. Vergeleken met de bestaande map in Call of Duty: Warzone is het allemaal een stuk kleurrijker en daardoor ook gelijk een stuk vrolijker om te zijn. Met de jungle-achtige setting is het echter wel de vraag in hoeverre je de vijanden in de game echt goed gaat zien. Wellicht zorgt de nieuwe setting er voor dat het net iets makkelijker is om als een camper je vijanden te verrassen.

Kleine dorpjes (Afbeelding: Activision)

De grote vraag is natuurlijk wel op wat voor manier je deze nieuwe map in Call of Duty: Warzone gaat spelen. Omdat het allemaal zich afspeelt in een setting van de Tweede Wereldoorlog, zou het kunnen dat je ook qua wapens aan de slag gaat met die setting. En je dus gebruik maakt van dezelfde loadout als in de game. Maar dat moeten we nog even afwachten. De map werd nu getoond als onderdeel van de complete multiplayer-onthulling van de nieuwe game.

Genoeg te doen (Afbeelding: Activision)

Strijd tegen cheaters

Naast de nieuwe map voor Call of Duty: Warzone liet men ook weten dat er hard gewerkt wordt aan een nieuw anti-cheat systeem. Deze heeft vooral invloed op de pc en moet er voor zorgen dat het moeilijker wordt om vals te spelen en spelers die dat doen, sneller te bestraffen.

Call of Duty Vanguard: Alles dat je van de multiplayer moet weten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen