Call of Duty: Warzone Pacific laat je morgen eindelijk losgaan

Games Jelle van Es 7 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben jij iemand die altijd veel plezier heeft in Call of Duty: Warzone? Dan hebben we goed nieuws. Morgen kun je eindelijk aan de slag met de gloednieuwe map, waar al een tijd over wordt gesproken.

Call of Duty: Warzone Pacific is gebaseerd op hetgeen dat Call of Duty: Vanguard ons heeft gegeven. Mocht je die game hebben, dan krijg je morgen early access tot de nieuwe content. Alle andere spelers moeten nog een dag extra wachten en kunnen op 9 december losgaan.

Call of Duty: Warzone Pacific Trailer

Om je alvast in de juiste stemming te brengen, heeft de uitgever nu een gloednieuwe trailer vrijgegeven. Deze toont de nieuwe map waarop je kunt gaan spelen. We hebben die al een keer eerder gezien, maar het verschil zit hem er in dat je nu eindelijk wat actie ziet op de map. Ook kun je zien hoe de verschillende maps uit de Vanguard-multiplayer zijn verwerkt in de strijd. Mocht je dus zin hebben in een nieuw soort avontuur, dan weet je wat je te wachten staat.

Met de komst van Call of Duty: Warzone Pacific betekent het ook dat er een einde komt aan Verdansk. Mocht je daar veel goede herinneringen aan hebben, dan kun je vandaag nog losgaan met het afscheidsevenement van de game. Dat is een evenement dat bedoeld is voor Trio’s en geeft je de mogelijkheid om voor de laatste keer echt goed los te gaan.

Operation Vulcan

Call of Duty: Warzone Pacific begint met een evenement in de vorm van Operation Vulcan. Daarin zie je hoe de strijd goed losbarst op het eiland. Mocht je Vanguard nog niet in in je bezit hebben, dan kun je dus vanaf donderdag beginnen. Als je hem nu scoort, dan zou het mogelijk moeten zijn dat je alsnog morgen kunt gaan spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen