Call of Duty: Warzone Season 3 komt er aan en dit kun je verwachten

Games Jelle van Es 14 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Mocht je een liefhebber zijn van Call of Duty: Warzone, dan ben je nu waarschijnlijk los aan het gaan met het tweede seizoen, dat via de Reloaded-update onlangs is voorzien van nieuwe content. Maar de grote nieuwe update begint met het derde seizoen.

Het duurt nog wel even voordat Call of Duty: Warzone Season 3 begint. Maar de eerste teaser is nu via Twitter vrijgegeven en klinkt erg interessant.

Call of Duty: Warzone Season 3 komt er aan

Als alles gaat zoals het moet, dan kun je op 27 april gaan genieten van Call of Duty: Warzone Season 3. Dat is dus nog zo’n twee weken van ons verwijderd. In de eerste trailer krijgen we ook de naam van het nieuwe seizoen voorgeschoteld. Het gaat om Classified Arms, wat het idee geeft dat je te maken krijgt met bepaalde geheimen. In de trailer zien we hoe Captain Butcher spreekt over de gevolgen voor de speelwereld na het einde van seizoen 2. Het is de Nazi’s gelukt om overal op de wereld de zogenaamde Nebula bommen tot ontploffing te brengen. Zo ook op Caldera Island, waar Warzone zich afspeelt.

Als gevolg daarvan is er iets tot leven gekomen. Iets dat volgens Butcher gevaarlijker is dan dat ze ooit hebben kunnen voorspellen. We horen ook een gegrom in de verte. Dit zou kunnen duiden op een gerucht dat in februari naar bovenkwam. Toen werd er gesproken dat we in Call of Duty: Warzone Season 3 te maken krijgen met zowel King Kong als Godzilla. En daar zou je dan mee kunnen vechten of juist volledig bij uit de buurt kunnen blijven.

Task Force Harpy

Ook zien we in de trailer voor Call of Duty: Warzone Season 3 een drietal nieuwe soldaten, die vallen onder Task Force Harpy. De kans is daarbij redelijk groot dat dit nieuwe Operators zijn die je via de Battle Pass kan vrijspelen. Hopelijk wordt snel meer duidelijk.

Call of Duty: Modern Warfare 2-onthulling komt steeds dichterbij

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen