Call of Duty Warzone-game iPhone en Android loopt pijnlijke vertraging op

Games Mark Hofman 10 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Er zijn weinig games op aarde die groter zijn dan Call of Duty. Het is dus logisch dat veel mensen met smart zitten te wachten op de nieuwe Warzone-game voor iPhone en Android. Dat het nieuws van vandaag veel teleurgestelde gezichten oplevert, is waarschijnlijk ook begrijpelijk.

Waar je Call of Duty Warzone Mobile eerder al kon pre-orderen, bijvoorbeeld in de App Store, is de komst van het spel opeens uitgesteld. En niet zo’n klein beetje ook.

Nieuwe Call of Duty Warzone stelt teleur

Waar mei 2023 de periode zou moeten zijn waarop Activision Publishing zijn Call of Duty Warzone Mobile op de markt brengt, lijken fans van de franchise bedrogen uit te komen. Nadat de ontwikkelaar het spel eerder al liet pre-orderen, stuurde het vandaag deze mensen een vrij pijnlijke e-mail.

“In de e-mail vanuit de App Store is te lezen: ‘Bedankt voor het pre-orderen van Call of Duty: Warzone Mobile’. ‘We willen je laten weten dat de ontwikkelaar, Activision Publishing, de lanceerdatum heeft verplaatst’.”

Het spijt ons dat we dit moeten melden, maar daar komt ‘ie: ‘Het spel wordt naar verwachting op 1 november 2023 uitgebracht.’ Oef!

Hoewel het altijd goed is als een ontwikkelaar de lancering van een game uitstelt om gamers de perfecte ervaring te bieden, is het natuurlijk wel erg pijnlijk dat het in dit stadium gebeurt, zeker gezien het enthousiasme rondom Call of Duty Warzone Mobile bijzonder groot is.

De reden achter de vertraging

We weten dus dat de langverwachte Warzone-game voor iPhone en Android voorlopig dus nog op zich laat wachten. En eerlijk gezegd is dat eigenlijk het enige wat we weten. Zowel de App Store als ontwikkelaar Activision Publishing komt niet met een heldere uitleg.

Dat is jammer, maar houd er zeker rekening mee dat de ontwikkelaar zijn fans de ultieme Call of Duty-ervaring wil bieden. Zo was er bij Hogwarts Legacy ook meerdere malen teleurstelling te vinden, maar dat zorgde er uiteindelijk wel voor dat we de ervaring van ons leven kregen.

Heb dus geduld, mijn vrienden.

Merlin Trials in Hogwarts Legacy stuk makkelijker door handig trucje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen