Jelle van Es
Jelle van Es Games 29 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze Call of Duty: Warzone update zal veel spelers blij maken

Call of Duty: Warzone is een game die wereldwijd door heel wat gamers word gespeeld. Mocht je het daarbij belangrijk vinden dat de game er zo mooi mogelijk uit ziet, dan hebben we nu goed nieuws.

De maker van Call of Duty: Warzone heeft namelijk een nieuwe update uitgebracht in de vorm van een texture pack. En daardoor is het mogelijk om de game in een hogere resolutie te beleven en dat makt de ervaring weer net wat beter.

Call of Duty: Warzone nog mooier

De nieuwe texture pack voor Call of Duty: Warzone is beschikbaar voor de pc, Xbox One X, Xbox Series X, PlayStation 4 Pro en de PlayStation 5. De update is zo’n 7 GB groot. Dus als je al wat problemen hebt met de ruimte op de ruimte op de harde schijf van de spelcomputer, dan gat dit je niet vrolijker maken. Overigens is de update niet beschikbaar voor de gewone PlayStation 4 en Xbox One. Dit omdat je dankzij de nieuwe update de resolutie kunt opkrikken naar 1440p. En omdat de oude spelcomputers maximaal een 1080p-resolutie kennen en je dus deze update niet nodig hebt.

Naast dat je met deze nieuwe update van Call of Duty: Warzone gebruik kunt maken van een hogere resolutie, krijg je ok textures die er voor zorgen dat de details in de game beter zijn. Zeker wanneer je op een afstand een vijand ziet kan zo’n verbetering er voor zorgen dat je een vijand net iets beter ziet. Kortom, wanneer het aankomt op de kleine voordelen, dan is dit er zeker één.

Rustig seizoen

Inmiddels zitten we in Call of Duty: Warzone in het vierde seizoen van de game. En dat nieuwe seizoen brengt wat nieuwe content met zich mee. Toch is het een seizoen dat wat rustig op gang komt. We hadden natuurlijk een deur die er voor zorgde dat je gelijk het loodje legde wanneer je er mee in aanraking kwam, maar dat probleem is inmiddels opgelost. Buiten dat, is het redelijk stil rondom de game. Niet dat dat echt heel erg belangrijk is, aangezien de game nog altijd door vele tientallen miljoenen gamers gespeeld wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!