Jelle van Es
Jelle van Es Games 24 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty Warzone neemt afscheid van de deur des doods

Een paar dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat er in Call of Duty Warzone een nieuwe bug zat. Het ging om een deur in de buurt van de Salt Mine, die zeer gevaarlijk was.

Want wanneer je in Call of Duty Warzone in aanraking kwam met die deur, dan was je eigenlijk in één keer dood. En dat was natuurlijk niet helemaal de bedoeling, waardoor de ontwikkelaar een patch heeft uitgebracht.

De deur des doods weg in Call of Duty Warzone

En met die patch wordt er dus afscheid genomen van de deur die niet had moeten doen wat hij deed. Op die manier kun je er weer veilig tegen aanlopen en dat gewoon overleven. Dan blijft natuurlijk wel nog de vraag hoe het in eerste instantie kon dat zo’n deur in Call of Duty Warzone is geslopen. Spelers dachten dat het te maken had met de rode deuren in de game, waarmee je de mogelijkheid hebt om te fast travellen. Maar dat kon dus niet met deze deur.

Naast het verwijderen van de gevaarlijke deur brengt deze Call of Duty Warzone patch nog een verandering. En die is te vinden in de vorm van een aanpassing van een populair wapen. Het gaat met om de MG 82 LMG, die sinds het begin van het vierde seizoen aan populariteit heeft gewonnen. Het idee van de maker was dat je een wapen kreeg die je makkelijk mee kon nemen en goed te gebruiken was. Maar uiteindelijk had het wapen te weinig recoil, deden de kogels te veel schade en kwamen die kogels ook nog eens te ver. Daardoor werd het wapen simpelweg te sterk. En dat is met deze update dus aangepakt, waardoor je er minder makkelijk iedereen mee overhoop schiet.

Perks worden aangepakt

Daarnaast laat de ontwikkelaar ook weten dat het kijkt naar de manier hoe perks werken en dan met name hoe eerlijk Dead Silence is in de game. Grote kans dus dat dit in de nabije toekomst wordt aangepakt.

Call of Duty: Warzone-spelers op de PS5 krijgen dankzij update voordeel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!