Call of Duty: Warzone-spelers op de PS5 krijgen dankzij update voordeel

Games Jelle van Es 17 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Mocht je een liefhebber zijn van Call of Duty: Warzone, dan kun je vanaf vandaag losgaan met het nieuwe seizoen. En wanneer je de game daarbij op de PS5 speelt, dan krijg je nu ook nog een extra voordeel.

Want op de PS5 krijg je nu een functie die al een tijdje geleden op de Xbox Series X verscheen. Wat dat betreft voelt Call of Duty: Warzone op de PlayStation 5 nu eindelijk next-gen en dat is wel zo fijn.

Call of Duty: Warzone beter op de PS5

Want met de nieuwe Call of Duty: Warzone-update voor de PS5 krijgt die versie eindelijk de ondersteuning van 120fps. Die werd dus al een tijd geleden op de Xbox Series X uitgebracht. Maar dat werd toen gedaan zonder al te veel bombarie. Daardoor kreeg je het idee dat die versie te vroeg zo’n update heeft gekregen. En dat de PlayStation 5-versie hem daardoor niet zou hebben gekregen. Nu is de balans weer terug en is het dus mogelijk om de game op dezelfde manier te spelen.

Het grote voordeel van 120fps in Call of Duty: Warzone op de PS5 zit hem in de manier waarop de game wordt gepresenteerd. Met deze hogere framerate loopt de titel gewoon soepeler en is het net wat makkelijker om op een afstand een vijand te herkennen. Zeker wanneer je de game in cross-play speelt tegen iemand die op de PlayStation 4 speelt heb je een voordeel.

Andere updates

Maar dat is niet de enige update die is doorgevoerd in Call of Duty: Warzone. Zo is de zogenaamde Roze-skin aangepakt. Spelers die gebruik maken van deze skin zullen beter zichtbaar zijn in het slagveld. Verder krijg je nu een kill op je naam staan wanneer je iemand neerschiet en deze dan disconnect. Verder zijn er in de patch nog verschillende andere kleine punten aangepakt.

Call of Duty Season 4 begint volgende week: strijd in Amsterdam komt eraan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen