Call of Duty Season 4 begint volgende week: strijd in Amsterdam komt eraan

Games Jelle van Es 11 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit weekend kun je in Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War aan de slag met een Double XP-weekend. Dat weekend is er om het derde seizoen goed af te sluiten.

Want volgende week kun je in Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War aan de slag met het vierde seizoen. Zoals gebruikelijk brengt zo’n nieuw seizoen heel wat veranderingen met zich mee. Een deel daarvan werden voorgesteld in een gloednieuwe trailer.

Call of Duty Season 4 komt er aan

Call of Duty Season 4 werd tijdens de Summer Game Fest aangekondigd. Daarbij missen we wel wat harde details. Die zullen waarschijnlijk na het weekend komen, wanneer het Double XP-event klaar is en de hype voor het vierde seizoen moet beginnen. Zoals gebruikelijk is de nieuwe content zoals die wordt voorgeschoteld gratis. Een paar jaar geleden nam Activision Blizzard al afscheid van de betaalde content-drops. Dat geld probeert men nu terug te verdienen met de Battle Pass. Ook in dit nieuwe seizoen zal er weer zo’n pass komen en kun je flink gaan grinden. Eerst is het tijd voor de nieuwe trailer, die je hieronder kunt bekijken.

De belangrijkste nieuwe toevoeging aan dit vierde seizoen is wat mij betreft te vinden in Call of Duty: Black Ops Cold War. Daar krijg je namelijk een nieuwe Gunfight-map gebaseerd op het openingslevel van de game. Dat betekent dat je dus mag gaan strijden op de daken van Amsterdam. Dit is een 2v2-map. Ben je liever van de grotere maps? Dan is Collateral een map om uit te proberen. In de woestijn kun je de map in een 12v12 of een 6v6 variant beleven. Tot slot heb je ook nog de klassieke map Hijacked. Op een luxe jacht speel je dan in een 6v6-modus.

Zombies en meer

Daarnaast krijg je in Call of Duty: Warzone een nieuwe gamemodus. Veel daarover is nog niet bekend. Ook in de zombie-modus zien we nieuwe content en is er een vuurspuwende draak. Kortom, genoeg te beleven in dit nieuwe seizoen dat op 17 juni van start gaat!

Call of Duty-fans opgelet! Dit weekend kun je extra scoren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen