Call of Duty Warzone: deze mysterieuze deur houdt de gemoederen bezig

Games Jelle van Es 21 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Onlangs verscheen voor Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops: Cold War het vierde seizoen. Met dat nieuwe seizoen is het mogelijk om met heel wat nieuwe content aan de slag te gaan.

Maar het verleden heeft ons ook geleerd dat veranderingen voor problemen kunnen zorgen. Call of Duty Warzone brengt een uitgebreide map en dan gaat er wel iets mis. Zo is er een mysterieuze deur die wat vreemde dingen doet.

Mysterieuze deur in Call of Duty Warzone

Het afgelopen kwamen er berichten naar buiten over een mysterieuze deur in Call of Duty Warzone. Je vindt de deur in een groot gebouw in de buurt van de Salt Mine. In eerste instantie lijkt het op een deur zoals er zovelen zijn in de wereld van de game. Maar pas op. Als je er mee in aanraking komt, gaat het volledig mis en killt de deur je gelijk. De onderstaande video laat dat perfect zien.

De grote vraag is nu wat deze deur voor betekenis heeft in Call of Duty Warzone. De meest logische verklaring zou zijn dat het een bug is. Een foutje van de maker. Iets dat wel vaker gebeurt wanneer de game een grote update krijgt en vervolgens er weer wordt uitgesloopt. Maar het zou ook kunnen dat het een deur is die in verbinding zou staan met de rode deuren die in de game zijn gekomen. Deze rode deuren laten je fast travellen naar een andere locatie op de map, zonder dat je weet waar je precies uitkomt. Handig wanneer je even snel wil vluchten. Wellicht dat dit zo’n deur moest worden, maar dat hij nog niet helemaal goed is verwerkt. Hoe dan ook: het is op dit moment verstandig om er bij uit de buurt te blijven. Het zou jammer zijn dat een goede streak er met zo’n foutje aan gaat.

Genoeg te doen

Met het nieuwe seizoen is er genoeg te doen in Call of Duty Warzone. Ook is er de nieuwe Battle Pass om mee los te gaan. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Call of Duty: Warzone-spelers op de PS5 krijgen dankzij update voordeel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen