iPhone 12 mini voor bodemprijs tijdens Amazon Prime Day

Smartphones Jelle van Es 21 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De Amazon Prime Days zijn begonnen. Er zijn veel deals, waarvan een hoop niet de moeite waard is, zo eerlijk moeten we zijn. Toch zijn er een aantal zeer fijne Apple-deals. Laten we daarbij beginnen met de iPhone 12 mini voor een bodemprijs.

De iPhone 12 mini is niet het meest populaire model binnen de lijn. Toch is het een zeer fijne smartphone, waarbij je een combinatie krijgt tussen kracht en draagbaarheid. Want met zijn kleinere design doe je hem net wat makkelijker in je broekzak. Zeker nu je hem voor weinig kunt scoren.

iPhone 12 mini voor weinig

Op het moment van schrijven is de iPhone 12 mini in zijn meest goedkope variant bij Apple zelf zo’n 812 euro. TIjdens de Amazon Prime Days kun je wat dat betreft goed profiteren van mooie kortingen. De meest goedkope variant is de Product RED-versie van de smartphone. Het gaat daarbij om de 64 GB-versie. Bij Apple betaal je daar meer dan 800 euro voor, maar bij Amazon kun je hem nu voor 599 euro scoren. Dat is gewoon een fijne deal. Mocht kleur belangrijk voor je zijn, dan heb je ook nog de blauwe versie. Voor 649 euro is hij net iets minder scherp geprijsd. De andere modellen kosten 659 euro.

iphone 12 mini
De iPhone 12 mini en de gewone 12. (Afbeelding: Apple)

Heb je liever iets meer opslag bij je iPhone 12 mini? Dan kun je ook bij de 128GB versie je slag slaan tijdens de Amazon Prime Days. Bij Apple betaal je daar momenteel minimaal 862 euro voor. En nu kun je tijdens deze mooie deals al voor 659 euro je slag slaan. Er zijn meerdere modellen met 128GB voor deze prijs beschikbaar en op die manier heb je dus een mooie deal.

256 GB

Heb je liever een iPhone 12 mini met 256GB? Dan kun je die ook scoren. Bij Apple is de adviesprijs op dit moment 982 euro. Dat is een flinke investering. Wat dat betref doe je er verstandig aan om hem met deze deal te scoren. Want de diverse modellen zijn vanaf 819 euro te koop. Dat is het kleinste verschil van alle modellen, maar dat verschil kun je dan toch mooi in je broekzak steken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen