Gamers opgelet: game met Pathé Play op een bioscoopscherm!

Games Jelle van Es 28 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je een beetje wil gamen, dan moet je een flinke televisie in huis hebben en het helpt natuurlijk wanneer je daar een goed geluidssysteem bij hebt. Met Pathé Play ga je verder en kun je gamen op een bioscoopscherm.

Via een persbericht liet de bioscoop weten van het bestaan van de nieuwe mogelijkheid. Vanaf 1 juli kun je met Pathé Play je favoriete game samen met je vrienden op een bioscoopscherm beleven.

Gamen op een bioscoopscherm met Pathé Play

De oplettende lezer heeft waarschijnlijk wel eens eerder gehoord van Pathé Play en de mogelijkheid om te gamen op een groot bioscoopscherm. Die mogelijkheid werd immers vorig jaar zomer aangeboden. Maar toen was het alleen mogelijk in Pathé Arnhem. Vanaf 1 juli gaat dit ook mogelijk zijn in de filialen Amsterdam Noord, Schouwburgplein Rotterdam, Leidsche Rijn Utrecht, Delf, Buitenhof Den Haag en andermaal dus in Arnhem. Met de actie is het mogelijk om met zestien man (dan heb je een grote vriendengroep) een bioscoopzaal te betreden. Met je eigen spelcomputer kun je dan de games spelen die je leuk vindt.

Zie jij jezelf hier zitten gamen? (Afbeelding: Merch Husey / Unsplash)

Pathé Play is dagelijks beschikbaar tussen 10 en 12. Voor 180 euro is het dan mogelijk om die zaal twee uur tot je te nemen. Daarbij mag je dus maximaal vijftien vrienden meenemen, waardoor je op een totaal van zestien komt. En dan kun je dus twee uur losgaan met je game. Het is aan de huurder wat voor soort game op wat voor spelcomputer er gespeeld wordt. Daarbij is het wel zaak dat wanneer je een 18+-game speelt er ook alleen maar mensen van 18+ in de zaal zitten. Misschien dat je wel met zijn alleen los wil gaan met Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch. Maar je kunt ook de nieuwste Call of Duty op de PlayStation 5 spelen. Daarbij is er naast het grote bioscoopscherm ook een snelle internetverbinding aanwezig. Op die manier kun je dus iedereen online afknallen wanneer je dat wil.

Tickets nu te koop

Mocht het je een keer leuk lijken om los te gaan op een groot bioscoopscherm, dan kun je nu tickets kopen voor Pathé Play. Voor de nabije toekomst zijn dit een paar games die tof zijn in zo’n setting.

5 must-have PlayStation 5 games die nog dit jaar verschijnen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen