Jelle van Es
Jelle van Es Games 27 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Vier deze week alvast Carnaval in Animal Crossing: New Horizons

Carnaval zoals we dat in Nederland onder de rivieren kennen, zal dit jaar waarschijnlijk niet gehouden worden op de manier zoals we dat gewend zijn. Gelukkig kun je straks in Animal Crossing: New Horizons in de juiste sfeer komen en een feestje vieren.

Vanaf 28 januari komt er een nieuwe update naar Animal Crossing: New Horizons, die draait om Carnaval. Maar dan wel op de manier zoals we dat kennen vanuit Brazilië. En eerlijk is eerlijk, dat ziet er een stuk feestelijker uit dan dronken Brabo’s in apenpakken (je ziet, dit stuk is geschreven door een nuchtere Noordeling).

Carnaval in Animal Crossing: New Horizons

Wanneer je de nieuwe update in Animal Crossing: New Horizons binnenhaalt kun je overigens niet gelijk Carnaval gaan vieren. Het ziet er naar uit dat dat slechts op 15 februari gaande is. Dan komt de danser Pavé op jouw plein om confetti te verspreiden en een feestje te vieren. Tijdens die dag kun je kleurrijke veren die over het eiland zweven vangen en inleveren bij de vrolijke pauw. Op die manier krijg je dansnummers voorgeschoteld. Met name de regenboogveren zijn daarbij zeldzaam en verdienen het om gevangen te worden. Bekijk hieronder alvast de trailer van het evenement.

Naast de komst van Pavé tijdens het Carnaval-evenement in Animal Crossing: New Horizons zijn er ook nog andere dingen die je kunt gaan doen. Zo zijn er nieuwe reacties te koop in Nooks Hoek. Denk daarbij aan emoties als de Swingende heupenpas, Swingende hinkpas, Pavé-pas en Confetti. Verder zijn er nieuwe Carnaval-kostuums te koop bij de zusjes Able. Of daar een apenpak bij zit, dat is nog zeer de vraag. En tot slot kun je je gaan voorbereiden op verschillende feesten die er aankomen, zoals Valetijnsdag met chocoladeharten en hartvormige boeketten. Verder komen er bepaalde voorwerpen beschikbaar die zijn gerelateerd aan Maannieuwjaar en Americanfootballfeest.

Nieuwe update in maart

Is Carnaval niet helemaal jouw ding? Dan moet je misschien nog even wachten voor de volgende update. Deze staat gepland voor maart en zal waarschijnlijk iets daarvoor worden onthuld. Wil je meer weten over Animal Crossing: New Horizons? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!