CES 2021: Razer toont meest indrukwekkende mondkapje tot nu toe

Gadgets Mark Hofman 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Razer toont tijdens CES 2021 een concept voor een gloednieuwe gadget. Een gadget die mogelijk de boeken in zal gaan als het meest leipe mondkapje dat we ooit te zien krijgen.

Het gaat om een concept genaamd Project Hazel. Het gaat om een N95 mondkapje dat niet alleen voorzien is van stemprojectie, maar ook beschikt over RGB LED licht.

Razer toont indrukwekkendste mondkapje tot nu toe

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat een mondkapje je goed beschermt, maar het oog wilt ook wat. We zijn gek op technologie en we zijn gek op merken die bijzondere dingen doen. Wat dat betreft valt Project Hazel, dat Razer onthulde tijdens CES 2021, ontzettend in de smaak. Het gaat namelijk om een slim mondkapje dat voorzien is van verschillende, handig en leuke, functionaliteiten.

Project Hazel is een zogeheten N95 mondkapje dat op verschillende manieren veiligheid biedt. Zo is het kapje beschermt tegen bacillen van buitenaf, is hij waterbestendig en is hij volledig opgewassen tegen krassen. Daarnaast heeft Razer het mondkapje transparant gemaakt, zodat het makkelijk is om te liplezen. Nu hoor ik je denken “wat heb je daar precies aan”, maar dankzij de ingebouwde microfoon kun je gewoon met elkaar blijven communiceren. Aan de buitenkant van het mondkapje zitten twee speakers waardoor mensen alsnog kunnen horen wat je zegt. En die microfoons zijn overigens ook voorzien van RGB lampjes, aangezien het oog ook iets wilt.

Bekijk de beelden hieronder om een goede indruk te krijgen van Razer’s Project Hazel:

Het gaat om een conceptmasker. We weten dus niet alleen wanneer het product op de markt verschijnt, maar weten ook niet of hij uberhaupt het daglicht gaat zien.

CES 2021

De grootste technologiebeurs, CES 2021, is van start gegaan. We kunnen dit jaar niet fysiek aanwezig zijn in Las Vegas, maar volgen de beurs wel digitaal op de voet.

Benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen en aankondigingen? Bekijk via deze link dan onze toegewijde pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen