Deze toilet- en badkamertechnologie op CES 2023 is bril-jant

Tech Dennis Mons 7 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Altijd al gedacht over een nóg slimmere douche of toilet? Dan kan je terecht bij Kohler op CES 2023 die je toilet en badkamer wilt pimpen totdat het luxueuze spa wordt voor (relatief) weinig geld.

Niets is fijner dan even tot rust komen onder de douche of in je bad. Je zou er bijna niet bij stilstaan dat tech daarbij een handje kan helpen. Het bedrijf Kohler maakt douches en toiletten die ervoor zorgen dat je badkamer meer op een spa lijkt, tegen lagere prijzen verkrijgbaar zijn en ook nog eens minder water gebruiken.

Als een god op je toilet dankzij Kohler op CES 2023

David Watsky, hoofd van Kohler, heeft op de CES-elektronicabeurs in Las Vegas vier nieuwe en opmerkelijke douches, baden en toiletten gepresenteerd. Deze moeten een slimme, luxueuzere en in één geval goedkopere spa-ervaring aan de badkamer geven.

douche kohler ces 2023
Douchen als een god. (Afbeelding: Kohler)

Vooral de douche springt eruit. Deze heeft namelijk een geurbehandelingen en huidverzorging. Kohler heeft ook samengewerkt met Sprig voor een systeem dat aan de douchekop kan worden bevestigd. Deze spuit vitamines, geuren en andere huidverzorgende stoffen via drukverpakte pods in het water.

De pods bevatten ook ingrediënten zoals hyaluronzuur, die in huidverzorgingsproducten worden gebruikt. Die staan bekend staan omdat ze de huidgezondheid verbeteren.

De Kohler-fitting, die verrassend betaalbaar zal zijn voor 119 dollar (plus de kosten van de pods), is ontworpen om op Kohler-douchekoppen te worden bevestigd. Ze passen overigens ook op de meeste andere douchekoppen.

Prestigieus op de pot

Als je ongeveer 11.000 dollar hebt liggen voor een nieuw toilet, heeft Kohler de Numi 2.0-toilet met een verbeterd ontwerp. Deze werd met een meer betaalbare prijs tijdens CES 2023 onthuld. De Numi 2.0 heeft onder andere een verwarmde zitting en een hands-free spoelknop. Daarnaast heeft het een ingebouwd bidet en een deksel dat automatisch sluit om spatten te voorkomen.

Met de Numi hoeft je waarschijnlijk het toilet nooit meer aan te raken, wat als een winst beschouwd kan worden.

Voor een iets betaalbaarder slim toilet heeft Kohler ook nog twee andere modellen aangekondigd: de Innate en Eir smart toilets, die beide minder premium-functies hebben, maar wel tegen lagere prijs.

Check alle details op de site van Kohler. Wil je je toilet nog slimmer maken, dan kan je altijd nog bij SpaceX aankloppen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen