Met deze Chrome extensie doorzoek je je geschiedenis een stuk overzichtelijker

Apps Ilona Braam 21 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Als je wel eens in je Google Chrome geschiedenis kijkt, zul je je waarschijnlijk verbazen over hoeveel er wel niet in staat. Zo verschijnen al die vervelende pop-ups bijvoorbeeld ook in je history en na verloop van tijd kan het een behoorlijk rommeltje worden. Op zich niet erg als je er toch niks te zoeken hebt maar als je een keer probeert te achterhalen wat die ene site ook alweer was, kan het een ware ramp zijn.  Gelukkig kun je ook gewoon de Chrome extensie “Better History” installeren en als het goed is, kost het je dan een stuk minder moeite om van alles terug te vinden.

Overzichtelijke Chrome geschiedenis

Better History geeft je wat meer tools en overzichtelijkheid als je je Chrome geschiedenis in wilt duiken. Zo kun je makkelijk springen naar een bepaalde dag of zelfs je bezoekjes per uur bekijken. Hiervoor krijg je onder andere een overzichtelijke horizontale balk bovenaan om snel naar een bepaalde datum te gaan. Soms weet je natuurlijk ook niet meer precies op welke dag je iets hebt bekeken en in dat geval kun je ook gebruik maken van verschillende filters om je zoektocht tot een succesvol einde te brengen. Overigens is het met de extensie ook makkelijker dan ooit om gegevens van een bepaald uur of een bepaalde dag weer te wissen. Mensen hoeven tenslotte ook alweer niet alles over je te weten.

Google Chrome extensie Better History

Mocht je met Better History aan de slag willen gaan, kun je de Chrome extensie downloaden via de Chrome Web Store. Handig om te weten is dat de extensie ook gewoon werkt als je even geen internet verbinding hebt. Mocht je overigens niet weten hoe je je Google zoekgeschiedenis weer wist, kun je in dit artikel lezen hoe je het voor elkaar krijgt. Dat zorgt er ook weer meteen voor dat alles er wat netter uitziet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Chrome Web Store

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen