De complete fotografiecursus van Harvard is gratis te downloaden

Gadgets Rutger Houweling 1 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Yes, 2018 begint goed voor de (beginnende) fotograaf. Harvard biedt namelijk al jaren een fotografiecursus aan die je skills naar een hoger niveau tilt. En nu is die fotografiecursus gratis online te downloaden. Wat wil je nog meer?

Let’s go met een nieuwe fotografiecursus!

Zelfs een ervaren fotograaf leert dagelijks nieuwe skills. Dat komt doordat je in de praktijk met je gadgets aan de slag gaat. Maar er is natuurlijk ook allerlei andere informatie die je gewoon van ‘papier’ tot je kunt nemen en waar je veel plezier aan zult beleven.

fotografiecursus

Dat geldt vast en zeker voor de twaalf modules die in de Harvard fotografiecursus worden aangeboden. In die twaalf modules worden alle beginselen van de fotografie uitgelegd. Of het nou gaat over belichting, software of sluitertijd.

De dertiende module van de fotografiecursus brengt geen pech

Wat wij nog het leukste vinden, is de dertiende module. Daarbij maak je een toets over alles dat je hebt geleerd. Als jij meer dan tachtig procent van de vragen goed beantwoordt krijg jij een oorkonde, bijvoorbeeld voor boven je bed. En o ja, die laatste module is als ervaren fotograaf natuurlijk ook cool om te maken!

Ancient?

Er is één minpuntje: de fotografiecursus komt uit 2009. Dat is niet erg voor het meeste van de informatie. De beginselen van de fotografie zijn nog steeds ontzettend relevant. Echter betekent dat wel dat bepaalde informatie over software wat outdated is. Maar daar kom jij wel uit, toch?

Download de fotografiecursus voor het te laat is

Waar wacht je nog op? Download de cursus hier. Zoals we al zeiden is niet alle informatie up to date, maar je zult zeker als beginnend fotograaf ontzettend veel leren over de fotografie waardoor dat niet storend is. Informatie over softwareprogramma’s, gadgets en moderne fotografie technieken check je maar gewoon op WANT.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen