Corinna Schumacher openhartig in Netflix-trailer van docu over Michael

Films & Series Jeroen Kraak 8 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

De documentaire over Michael Schumacher komt bijna uit. In een trailer vertoont Netflix het verhaal van zijn vrouw Corinna.

Fans missen nog altijd de aanwezigheid van Michael Schumacher rondom de Grand Prix. We weten allemaal hoe dat komt. Tijdens een ski-ongeluk acht jaar geleden liep de wereldkampioen zwaar hersenletsel op. De Duitser verblijft sindsdien thuis bij zijn vrouw. Corinna vertelt in de documentaire voor het over hun leven na het zware ongeluk.

Het gemis van Michael Schumacher

“Het is heel logisch dat ik Michael iedere dag mis en niet alleen ik, maar de kinderen, de familie, zijn vader, iedereen om ons heen. Iedereen mist Michael,” vertelt ze in de trailer. Over hoe het precies gaat met Michael Schumacher weten we niet en daar wordt in de documentaire ook niets nieuws over gezegd. “We wonen samen thuis, we revalideren en doen alles zodat het Michael goed gaat en zodat hij de aanwezigheid van onze familie voelt.”

Wel gaat Corinna in op het ongeluk van haar man Michael Schumacher. “Ik heb God nooit verweten dat dat is gebeurd. Het was gewoon echt pech. Meer pech kun je in het leven niet hebben.” Kort voor het ongeluk heeft de vrouw nog het volgende tegen haar man gezegd: “De sneeuw is niet goed, we kunnen ook naar Dubai vliegen.”

Beschermen

In de Netflix-documentaire vertelt Corinna Schumacher nog maar eens dat ze de privacy van Michael wil bewaken. “Het is belangrijk dat hij kan genieten van zijn privéleven, zo goed als dat gaat. Michael heeft ons altijd beschermd, nu beschermen we hem.”

Tijdens de documentaire over Michael Schumacher horen we overigens niet alleen zijn vrouw. Ook spreken verschillende bekende personen uit de Formule 1-wereld over de voormalig kampioen die nog steeds gemist wordt. Gelukkig kunnen we zoon Mick gewoon op het circuit zien die het talent van zijn vader heeft.

De documentaire over Michael Schumacher is vanaf 15 september te zien op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen