Cowboy 3 elektrische fiets is nu goedkoper dan ooit

Elektrische fietsen Jelle van Es 7 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Onlangs kondigde het bedrijf Cowboy zijn Cowboy 4 elektrische fiets aan. Deze verschijnt als het goed is in het najaar. Tot die tijd kun je nog aan de slag met de Cowboy 3, die vanaf nu voorzien wordt van een mooie korting.

De Cowboy 3 elektrische fiets viert namelijk zijn eerste verjaardag. En ter ere daarvan heeft de maker besloten om de fiets te voorzien van een korting. Daarmee duikt de fiets onder de grens van 2.000 euro

Cowboy 3 elektrische fiets met korting

De Cowboy 3 elektrische fiets is wat mij betreft een mooi alternatief op een fiets als de VanMoof. Beiden zijn echte stadsfietsen met een toffe stijl. Maar waar de VanMoof onlangs juist in prijs omhoog is gegaan, daar is deze variant dus een stukje goedkoper geworden. Dus als je op dit moment een keuze moet maken, dan helpt het dat deze dus goedkoper is. De korting betreft zo’n 200 euro. Dat is dus zo’n tien procent. En daar krijg je dan een mooie fiets voor terug.

Het is gewoon een mooie fiets (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)

De Cowboy 3 elektrische fiets is een model die er strak uit ziet. Wel heeft dit model de mogelijkheid om de batterij er uit te halen en die dus binnen op te laden. Dat is niet bij elke stadsfiets het geval. Daarnaast werkt hij met een zeer fijne app. Daarmee kun je je fiets bijvoorbeeld van het slot afhalen wanneer je er bij in de buurt komt. Verder geeft de app je de mogelijkheid om te navigeren. Daarbij krijg je een mooi overzicht van een route voor effect heeft voor je batterij. Zo kun je dus goed zien of het rijden naar een locatie te doen is met de batterij die je hebt.

Onze review

Wil je weten of de Cowboy 3 elektrische fiets een beetje de moeite waard is? Dan raad ik je aan om onze uitgebreide review te lezen. Dat kan hier.

Cowboy 3 elektrische fiets is sportief en kent een top-app

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen