Crypto update: prijs BTC en crypto stijgt door. Deze crypto’s worden getipt

Tech Robert Kroes 29 mrt 2022
Leestijd: 4 minuten

Inmiddels zijn de Amerikaanse markten weer gesloten. Wij bekijken de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 crypto. Daarna bekijken we welke crypto getipt worden voor meer winst op korte termijn.

We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 crypto.

Live Bitcoin prijs en prijzen top 25 crypto stijgen verder

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 43.295,29 ($ 47.547,49). Dit is 1,99% hoger dan gisteren rond deze tijd en ook hoger dan tijdens onze Bitcoin update van vanmiddag.

Ook de prijzen van de top 25 crypto stijgen stevig verder. We zien alleen een verlies voor Near (NEAR), maar met -1,36% valt de schade mee. Daarna zien we, op de stable coins na, alleen winnaars. De grootste winst is op het moment voor Shiba Inu (SHIB), dat + 8,64% noteert. Op de site van Tradeincrypto.com kun je 24 uur per dag alle live cryptoprijzen analyseren.

We bespraken vanmiddag al de koersvooruitzichten voor Bitcoin in de komende periode. Insiders tippen ook andere crypto voor meer winst. Wij geven een overzicht.

Ondanks gemiste crypto belofte: Cardano (ADA) getipt

Een van de dingen die we niet vaak zien in crypto is een insider die ruiterlijk toegeeft dat hij/zij ernaast zat bij eerdere voorspellingen. Charles Hoskinson maakte daarop vorige week een uitzondering. Hij gaf eerlijk toe dat hij de dApp-verwachtingen voor Cardano (ADA) eerder te rooskleurig had ingeschat.

Desondanks, of misschien wel juist daardoor blijven beleggers blijkbaar vertrouwen hebben in deze crypto. Het Cardano (ADA) rendement was vorige week 39,70% en vandaag kwam daar nog eens 2,48% bij. Toch is de huidige Cardano (ADA) prijs van $ 1,198 volgens insiders nog maar het begin.

Zij voorzien op basis van technische analyses dat de Cardano (ADA) prijs binnen 14 dagen naar $ 1,50 zal stijgen. Wanneer deze horde genomen is ligt de weg terug naar twee volgende snelle stappen. Via $ 2,- zou de prijs volgens deze analyses dan op korte termijn op $ 2,30 uit kunnen komen.

FTX token is volgens FXStreet één van de crypto om nu te volgen

Een van de minder bekende tokens uit de top 25 crypto is FTX token (FTT). Aangezien FXStreet deze token als één van de tokens om te volgen benoemt is het een wellicht mooi moment om kennis te maken. In deze video-analyse bespreekt men de munt samen met 2 andere crypto: Chiliz (CHZ) en Holo (HOT). Deze laatste twee vallen echter (nog) buiten de top 25. De hele video-analyse delen we uiteraard graag.

Het wachten is tot deze boven het weerstandsniveau van $ 53,- komt. Als dit het geval is ligt een stijging naar $ 64,- en zelfs $ 73,- voor de hand. Vergeleken bij de huidige FTX Token (FTT) prijs van $ 52,67%% ligt er dan dus een mooi rendement in het verschiet.

Ook in de Metaverse valt genoeg te verdienen

Aangezien deze munten nog buiten de top 25 crypto liggen zullen we ze hier niet uitgebreid bespreken, maar voor de toenemende groep investeerders in Metaverse (en beleggers die van een mooi rendement houden) delen we wel dat drie metaverse-coins een koopadvies voor april krijgen. Dit zijn:

  1. Decentraland (MANA)
  2. Sandbox (SAND) en
  3. Axie Infinity (AXS).

De hele analyse kan je hier lezen.

Waar valt er de komende week te verdienen naast crypto?

Er zijn veel investeerders die óf nog niet in Bitcoin en crypto investeren óf hun portefeuille spreiden. Voor hen is het uiteraard belangrijk om te zien waar er naast crypto nog meer winst verwacht wordt. Wij maken een wekelijkse marktanalyse met koersverwachting voor allerlei betrouwbare beleggingen. Hoe dit eruit ziet zie je op de website van onze zustersite MANNERS.nl, waar je onze wekelijkse koersverwachting kunt lezen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven. Ben je naast crypto ook geïnteresseerd in andere beleggingen? Dan is onze wekelijkse koersverwachting op maandagmorgen wellicht een leestip. “Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.” 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen