Dankzij dit apparaat is het strijken én opvouwen van kleren verleden tijd

Smart Home Daniel Koster 17 jun 2017
Leestijd: 2 minuten

Heb je ook zo’n hekel aan het strijken en opvouwen van je kleding? Met dit slimme apparaat komt daar gelukkig een einde aan.

Opvouwen en strijken is verleden tijd

Een wasje draaien. Het is een simpel doch vervelend klusje. Naar onze mening tenminste. Je moet je gehele wasmand naar de wasmachine toe zeulen. Vervolgens moet je door je vieze was heen om wit van bont te scheiden. Dan moet je ook nog naar de winkel omdat je wasmiddel altijd net op is als je moet wassen.

Heb je de was eindelijk gedaan, zie je dat je favoriete shirt is gekrompen. Dat doe je trouwens met deze simpele hack teniet. Dan ben je er echter nog niet. Je moet je kleren nog ophangen. Zijn ze dan eindelijk droog, moet je ze ook nog eens opvouwen. Je hemden moet je dan ook nog eens strijken. Wat een werk! Gelukkig zijn die laatste twee stappen nu verleden tijd.

Het opvouwen én strijken van je kleding wordt geheel automatisch door de FoldiMate ondernomen

Maak kennis met de FoldiMate. Dit apparaat wordt je beste huishoudelijke vriend aangezien-ie de taak van het opvouwen van je kleren van je overneemt. Dit doet-ie op een uiterst vernuftige manier. De FoldiMate is namelijk van allerlei technieken voorzien. Het enige dat jij hoeft te doen is je was aan washaken aan het apparaat op te hangen. Vervolgens gaat je was via een soort van lopende band door de vouwrobot heen. Met zaken als sensoren en robotarmen doet het apparaat de rest. Na het vouwen wordt je kleding zelfs gestoomd zodat er écht geen kreuken meer zijn te vinden. Aan het eind wordt er zelfs nog een heerlijke parfum over je kleren gespoten zodat alles lekker fris ruikt. WANT!

Je kleren wassen wordt een stukje minder vervelend

Wat een top apparaat, die FoldiMate. Dan nu het mindere nieuws. Het apparaat is namelijk nog niet te koop.  Ergens dit jaar beginnen de preorders. Je kunt je wel via de website registreren. Zodoende ben jij de eerste die op de hoogte is van nieuws omtrent de FoldiMate en ook de eerste die ‘m kan reserveren. Je betaalt uiteindelijk maximaal 760 euro voor de vouwrobot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen