Dit zijn de beste apps voor je Apple Watch

Apps Sam Dille 4 feb 2024
Leestijd: 3 minuten

De Apple Watch zit vol met spannende applicaties, die te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden. Er zijn een paar opties die je, als het aan ons ligt, echt even moet downloaden.

Het voordeel van een Apple Watch is dat hij altijd om je pols zit. Op die manier kun je hem altijd gebruiken zonder dat je hem eerst moet pakken.

Er zijn een hoop apps die van dit pluspunt profiteren. Het maakt je Apple Watch een heel stuk gebruiksvriendelijker.

Deze 6 apps moeten op je Apple Watch komen

Wij hebben een aantal onmisbare apps voor de Apple Watch in onderstaande lijst gezet. Voor iedereen is er wel iets te vinden. Of je nu een sporter, gamer of workaholic bent.

#1 Infinity Loop

Dit is de ideale game om te spelen op je Apple Watch voor een sollicitatiegesprek of belangrijk tentamen. Het is namelijk de ideale manier om te ‘ontstressen’. Infinity Loop is een laagdrempelige game waarbij je kleine stukjes van een afbeelding draait, om ze op de juiste manier te plaatsen.

Het spel is perfect aangepast aan het kleine scherm van je horloge, zodat je het makkelijk kunt spelen zonder je telefoon erbij te hoeven pakken.

#2 Todoist

Dankzij Todoist draag je jouw dagelijkse taken op je pols. Met de applicatie voor Apple Watch kun je niet alleen je takenlijsten bekijken en beheren, maar je hebt ook toegang tot handige functies die specifiek zijn ontworpen voor Wear OS.

Je kunt bijvoorbeeld de Day Progress-tegel gebruiken om in één oogopslag te zien hoeveel taken je al hebt voltooid. Het is een handige en efficiënte manier om je taken bij te houden, rechtstreeks vanaf je pols.

#3 Bring!

Staat er op je takenlijstje ‘boodschappen doen’, dan moet je natuurlijk wel weten wat je mee moet nemen. Dan komt de app Bring! goed van pas. De app maakt het mogelijk om boodschappenlijstjes op te slaan op je Apple Watch.

Het beste van alles is dat je digitale kopieën van klantenkaarten kunt opslaan, zodat je niet hoeft te zoeken naar een fysieke kaart in je portemonnee of een aparte app hoeft te openen om af te rekenen.

#4 Peloton

De Peloton-app voor de Apple Watch is ideaal voor mensen die hun smartwatch willen gebruiken als een hartslagmeter tijdens trainingen. Met deze app kun je jouw hartslag meten en je Peloton Strive Score in realtime bekijken. Het is een handige manier om meer inzicht te krijgen in je training zonder extra hardware te hoeven kopen.

#5 Google Keep voor Apple Watch

Als je even iets wilt noteren, maar niet veel tijd hebt, dan kun je dat het beste met een Apple Watch doen. Die hoef je natuurlijk niet eerst uit je broekzak te halen. Je kunt deze notities makkelijk en snel schrijven met de Google Keep-app.

Maar de draagbare Keep-app is ook handig voor allerlei andere informatie die je snel bij de hand wilt hebben. Het beste is dat de inhoud van notities zichtbaar blijft op het always-on display van je horloge, zodat je de informatie direct kunt zien zonder de app te verlaten.

Google Keep
(Afbeelding: Google)

#6 Shazam voor Apple Watch

Shazam is al jaren een geweldige app om muziek te identificeren, zelfs op je Apple Watch. Je opent de app en hij luistert naar de muziek om te proberen te achterhalen welk nummer er wordt afgespeeld.

Het is enorm handig, vooral omdat je via de wijzerplaat snel toegang hebt tot de tool. Hierdoor kun je het nummer dat je hoort snel en eenvoudig identificeren, zonder dat je je telefoon hoeft tevoorschijn te halen.

Met deze thermometer van de toekomst is de Apple Watch overbodig

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen