De nieuwe Xbox Wireless Headset is zeer betaalbaar

Games Jelle van Es 17 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Voor de ideale gaming-ervaring heb je naast een dikke televisie vandaag de dag ook een goede geluidsset nodig. Of je maakt gebruik van een headset. Mocht je in het bezit zijn van een spelcomputer van Microsoft, dan is de Xbox Wireless Headset wellicht het overwegen waard.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Xbox Wireless Headset een draadloze headset. Daarvan zijn er natuurlijk een groot aantal op de markt. Toch is deze headset het overwegen waard, al is het maar omdat hij een vriendelijk prijsje kent.

De Xbox Wireless Headset komt er aan

Want de Xbox Wireless Headset gaat een adviesprijs krijgen van 99,99 euro. En dat is voor een draadloze headset die vanuit Microsoft zelf komt zeer goed betaalbaar. De nieuwe headset werkt met zowel de One als met de Series X, maar kan ook gebruikt worden op de pc. Op die manier ben je dus van alle markten thuis. En als we af moeten gaan op het bericht van Microsoft zelf, dan ondersteunt deze headset de diverse nieuwe technieken. Denk daarbij aan Windows Sonic, Dobly Atmos en DTS Headphone: X.

Wanneer je gebruik maakt van de Xbox Wireless Headset, dan wordt als het goed is veel van het geluid dat van buitenaf komt weggefilterd, waardoor je nog meer in de game zit. Via auto-mute zou het ook zo moeten zijn dat je medespelers geen zwaar geadem van jou horen. De microfoon zelf kan je ook makkelijk in- en uitklappen. De batterij gaat met vijftien uur lang genoeg mee, ook al zijn er genoeg andere headsets die langer mee gaan. Het is ook nog mogelijk om hem met bluetooth met de smartphone te verbinden. Op die manier kun je ook bellen wanneer dat mogelijk is.

Binnenkort te bestellen

Als het goed is moet je de Xbox Wireless Headset binnenkort kunnen pre-orderen. Op dit moment zien we hem enkel nog op de Amerikaanse website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen