De volgende Pokémon Go Community Day draait om Fletchling

Games Jelle van Es 17 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

In Pokémon Go is vandaag de dag echt enorm veel te doen. Toch is de zogenaamde Community Day elke maand wel het hoogtepunt. Tijdens dat evenement krijg je een paar uur de tijd om een bepaald Pokémon heel erg veel te vangen. En volgende maand is Fletchling aan de beurt.

Eerlijk is eerlijk, Fletchling is niet de meest spectaculaire Pokémon waar je aan denkt wanneer je Pokémon Go opstart. Maar hey, als je hem als een shiny-variant kan scoren, dan is dat wel mooi om te doen.

Pokémon Go Community Day met Fletchling

Het volgende Pokémon Go Community Day evenement wordt op 16 maart gehouden. Tussen 11 uur in de ochtend en 17 uur in de middag zul je dan vaker Fletchling tegenkomen. Daarbij heb je een grotere kans dat hij in een Shiny-vorm verschijnt. Ideaal dus wanneer je daar een grote verzameling van hebt en een nieuwe Pokémon aan toe wilt voegen. Mocht je erg actief zijn met deze Pokémon-dag en er veel hebben gevangen, dan doe je er goed aan om hem te evolueren naar een Talonflame. Doe je dat binnen twee uur na het evenement, dan wordt deze voorzien van de move Incinerate.

Dit kun je allemaal verwachten tijdens het event (Afbeelding: Niantic)

Verder laat de ontwikkelaar weten dat je tijdens het evenement een verrassing kan verwachten wanneer je wat snapshots neemt van de Pokémon. Ook zal er een speciale Community Day Box beschikbaar zijn tijdens dit Pokémon Go-evenement. Voor 1.200 PokéCoins krijg je dan een vijftigtal Ultra Balls, vijf Lucky Eggs, een Poffin en een Elite Fast Tm. Tegelijkertijd komt er een nieuwe Special Research Story, die je voor één euro kunt aanschaffen en op die manier nog een paar leuke dingen verdienen in de game.

Bonussen

Mocht je nog altijd aan het levelen zijn, dan is het goed om te weten dat je voor elke gevangen Pokémon tijdens dit Pokémon Go-evenement drie keer zoveel XP krijgt. Tot slot zal geactiveerde Incense drie uur lang actief zijn, waardoor alle Pokémon op je afkomen. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen