Jelle van Es
Jelle van Es Games 23 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

De Sims 4 is nu helemaal gratis voor altijd en eeuwig

De Sims is één van die gameseries waar een complete generatie mee is opgegroeid. Met name de eerste twee games in de serie waren een groot succes, waarna deel drie zoekende was naar wat het precies wilde. De Sims 4 is echter wel weer de moeite waard. Mocht je de game nog niet eerder hebben gespeeld, dan hebben we goed nieuws. De Sims 4 is nu namelijk gratis in huis te halen.

De Sims 4 gratis

En dan hebben we het niet over een tijdelijk gratis periode. Nee, als je nu je slag slaat, dan kun je de game voor altijd in huishalen. Het enige wat je moet doen om dit voor elkaar te krijgen is naar de website van Origin te gaan. Dat is de online shop van uitgever Electronic Arts. Vervolgens kun je daar aangeven dat je De Sims 4 gratis wil downloaden, maak je een account aan als je die nog niet had en kun je daarna de game in huis halen.

De SIms 4

Het gaat daarbij wel om het basismodel van De Sims 4. Hoewel je daar veel dingen in kunt doen, zijn het zoals gewoonlijk de uitbreidingen die daarna zijn verschenen die de de game echt de moeite waard maakt. Wellicht dat het spelen van De Sims 4 er voor zorgt dat je weer helemaal ouderwets enthousiast wordt van de game en kun je daarna nog altijd besluiten om uitbreidingen in huis te halen.

Mocht je nog nooit de gamereeks hebben gespeeld, dan een korte uitleg. In De Sims 4 maak je één of meerdere personages aan en zie j hoe zij hun dagelijks leven leiden. Daarbij kun je invloed hebben op de manier waarop men een carrière opbouwt of hoe zij met anderen omgaan. Met name de sociale interactie en de mogelijkheid om je eigen droomhuis in te richten zijn elementen die de reeks interessant maken.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!